Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Trashy/ενδιαφέροντα reality shows του MTV που έγραψαν ιστορία

Αν δεν τις έχεις δει, πρέπει να το κάνεις οπωσδήποτε

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΑΝ 15, 2022

Trashy/ενδιαφέροντα reality shows του MTV που έγραψαν ιστορία
Photo via Techradar

Το  MTV της Αμερικής έχει χαρίσει στην ιστορία της τηλεόρασης κάποια από τα πιο cult/trashy/ενδιαφέροντα reality shows. Σε περίπτωση που δεν τα έχεις δει ποτέ σου, ήρθε η ώρα να τα τσεκάρεις και θα μας ευχαριστείς!

Catfish

Είναι μια γνωστή ορολογία σίγουρα και αναφέρεται στην ηλεκτρονική εξαπάτηση, όταν δηλαδή κάποιος παριστάνει κάποιον που δεν είναι στο διαδίκτυο, εξαπατώντας άλλους χρήστες. Η συγκεκριμένη σειρά θα σου ανοίξει τα μάτια και θα απορρήσεις με το τι κυκλοφορεί εκεί εξώ, πραγματικά.

Teen Mom

Έφηβες μαμάδες, μοιράζονται την εμπειρία τους, για το πως έκαναν οικογένειες ενώ ήταν 15 και 16 ετών, ενώ η σειρά της δείχνει και μέσα στα επόμενα χρόνια, παρουσιάζοντας τις εξελίξεις στις ζωές και τις σχέσεις τους.

Sweet Sixteen

Αυτά τα δεκαεξάχρονα κάνουν τα πιο glamorous και luxurious party που μπορεί να έχεις δει στη ζωή σου. Με διάσημους τραγουδιστές να κάνουν show, διάσημους καλεσμένους γενικά, πανάκριβα δώρα και outfits. Απλά, δε θα πιστεύεις στα μάτια σου.

Parental Control

Παιδιά που έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο και όριο των γονιών τους, έχουν παραβατικές συμπεριφορές, δεν πηγαίνουν σχολείο και γενικά κάνουν ακρότητες, είναι ό,τι θα δεις σε αυτό το reality. Θα φρίξεις πραγματικά.

Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb