Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

«H Britney με κρατούσε κλειδωμένη στο δωμάτιο με ένα μαχαίρι»

Η συνέντευξη της Jamie Lynn Spears και η απάντηση της αδερφής της


Δημοσίευση ΙΑΝ 15, 2022

«H Britney με κρατούσε κλειδωμένη στο δωμάτιο με ένα μαχαίρι»

Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο «τοξικά» μεταξύ των αδερφών Spears.

Ο Jamie Lynn υποστήριξε σε συνέντευξή της στο ABC News νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι η Britney την κλείδωσε κάποτε σε ένα δωμάτιο ενώ κρατούσε ένα μαχαίρι.

«Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι ήμουν παιδί εκείνη τη στιγμή», είπε η ίδια κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. «Φοβήθηκα. Αυτή ήταν μια εμπειρία που είχα, αλλά φοβόμουν επίσης να πω οτιδήποτε γιατί δεν ήθελα να στενοχωρήσω κανέναν και τίποτα. Αλλά ήμουν επίσης τόσο στενοχωρημένη για εκείνη, γιατί δεν ένιωθε ασφαλής».

Η ίδια ισχυρίστηκε επίσης στη συνέντευξη ότι βοήθησε να απελευθερωθεί η αδερφή της από την κηδεμονία, αν και η Britney είχε δηλώσει παλαιότερα πως η αδερφή της «δεν έκανε τίποτα». 

Η Britney Spears αρνήθηκε όσα είπε η Jamie.

«Δεν σε έχω πλησιάσει ποτέ με μαχαίρι ή να σκεφτόμουν ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο» έγραψε η Britney στο Twitter την Παρασκευή.

Στη συνέχεια, η Britney είπε στον Jamie Lynn, 30, να σταματήσει να λέει «τρελά ψέματα» μόνο και μόνο για να πουλήσει το βιβλίο της, «Things I Should Have Said».

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb