Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Χριστιάνα Μπέτα: Η κούκλα κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου

Το μήνυμα αγάπης στην μητέρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου μετά τον σάλο για τις εμφανίσεις της


Δημοσίευση ΙΑΝ 13, 2022

Χριστιάνα Μπέτα: Η κούκλα κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο Θέατρο Παλλάς με το οποίο συνεργάζεται τον φετινό χειμώνα, παρουσιάζοντας το μουσικό της πρόγραμμα.

Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα, μετά τα νέα μέτρα για την εστίαση και την απαγόρευση της μουσικής, ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων κατά της Νατάσας Θεοδωρίδου η οποία συνεχίζει κανονικά της εμφανίσεις της (μιας και εμφανίζεται σε θεατρική σκηνή και όχι σε νυχτερινό κέντρο) την ώρα που οι συνάδερφοί της παραμένουν εκτός πίστας.

Η Χριστιάνα Μπέτα, η μεγάλη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου αφιέρωσε τη νέα της ανάρτηση στο instagram στους γονείς της αλλά και την αδερφή της, εκφράζοντας ανοιχτά την αγάπη της προς την οικογένειά της.

«Όσο μεγαλώνω όλο και πιο πολύ συνειδητοποιώ πόσο ευλογημένη είμαι που έχω εσάς τους τρεις! Σας ευχαριστω για τα καθημερινά μαθήματα & όλα τα εφόδια που μου έχετε προσφέρει! Σας αγαπάω», έγραψε στο instagram η Χριστιάνα Μπέτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @kris_betta_

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb