Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Style

Το παντελόνι ‑ θαύμα που κάνει τέλειους γλουτούς και μόνο η Kim μπορεί να αγοράσει

Και άλλες της ίδιας συνωμοταξίας για να λέμε την αλήθεια

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΑΝ 14, 2022

Το παντελόνι ‑ θαύμα που κάνει τέλειους γλουτούς και μόνο η Kim μπορεί να αγοράσει

Η Kim ανέκαθεν ήταν τολμηρή και δεν λογάριασε ποτέ τα χρήματα όταν επρόκειτο να πειραματιστεί με το στυλ της. Δεν μας εξέπληξε λοιπόν που μάθαμε ότι έχει το διάσημο παντελόνι «Pantashoe» της Balenciaga στη συλλογή ρούχων της.

Αυτά τα παντελόνια μπότες έγιναν διάσημα όταν πρωτοκυκλοφόρησαν για προφανείς λόγους, αλλά πάντα πιστεύαμε ότι ήταν ιδιοφυΐα και εντάξει της ταιριάζουν και φοβερά!

Το γυαλιστερό δερμάτινο κολάν θυμίζει το περιβόητο «παντελόνι ντίσκο» της American Apparel, ενώ το τμήμα του παπουτσιού ενσωματώνει το μυτερό στοιχείο από τις μπότες «Knife» της Balenciaga. Tα παντελόνια λοιπόν αυτά έχουν τις κρυφές χάρες των spandex που σμιλεύουν το σώμα αλλά είναι πανάκριβα αλλά αν θες τα βρίσκεις στο link.

Δυστυχώς το ακριβές ζεύγος της δεν πωλείται διαδικτυακά αυτή τη στιγμή αφού αρχικά σχεδιάστηκε για τις δικές της εμφανίσεις και να πούμε πως κοστίζει και μια μικρή περιουσία, ή καλύτερα δυο μισθούς αφού ξεπερνά τις 2000 λίρες. Μπορείς ωστόσο πάντα να δοκιμάσεις ένα στενό παντελόνι με high knee μπότες για παρόμοιο εφέ!
Περισσότερα Θέματα Style
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb