CELEBS

Survivor 5: Στον Αγιο Δομίνικο ο πρώην της Μυριέλλας Κουρεντή

Τι συμβαίνει

Δημοσίευση ΙΑΝ 13, 2022
Survivor 5: Στον Αγιο Δομίνικο ο πρώην της Μυριέλλας Κουρεντή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ουκ ολίγες φορές έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων για το Survivor 5 η Μυριέλλα Κουρεντή από την ομάδα των Διασήμων.

Η γνωστή ηθοποιός απασχολεί συχνά τους συμπαίκτες της, τους τηλεθεατές και τα ΜΜΕ, λόγω της έντονης παρουσίας της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Αφού έγινε πολύς λόγος για την σχέση που έχει αναπτύξει με τον αντίπαλό της Γιώργο Κατσαούνη, αλλά και για την σχέση που έχει εκτός Survivor 5, τώρα στη συζήτηση μπαίνει και ο πρώην σύντροφός της, ο Κωνσταντίνος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα;", ο Κωνσταντίνος ταξίδεψε χθες για Άγιο Δομίνικο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το ταξίδι του δεν έχει καμία σχέση με το Survivor 5, καθώς το είχε προγραμματίσει ήδη από τον Σεπτέμβριο, προτού καν μάθει πως η Μυριέλλα Κουρεντή θα συμμετάσχει σε αυτό.

Σε επικοινωνία που είχε η εκπομπή μαζί του, ο ίδιος ανέφερε πως πρόκειται για μια σχέση που ανήκει στο παρελθόν και η οποία έληξε τον Σεπτέμβριο, ενώ δεν ήθελε να προχωρήσει σε άλλες δηλώσεις.

Ξεκαθάρισε, όμως, ότι το ταξίδι του είναι αναψυχής και πως το έκλεισε αρκετούς μήνες πριν, επειδή παρακολουθούσε πέρυσι το Survivor και ήθελε να επισκεφθεί το όμορφο αυτό μέρος της Καραϊβικής.

Το πάνελ της εκπομπής, πάντως, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί να εκμεταλλευτεί για χάρη του Surviivor 5 το ταξίδι του πρώην συντρόφου της Μυριέλλας Κουρεντή.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
7 / position1: 281 / position2: 615
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb