Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Αυτό τον χωρισμό δεν τον περιμέναμε: Διάσημο και αγαπημένο ζευγάρι παίρνει διαζύγιο

Ήταν μαζί πολλά χρόνια

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΑΝ 13, 2022

Αυτό τον χωρισμό δεν τον περιμέναμε: Διάσημο και αγαπημένο ζευγάρι παίρνει διαζύγιο

Ο πρωταγωνιστής του Aquaman, Jason Momoa και η Lisa Bonet έχουν χωρίσει, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Momoa μέσω Instagram την Τετάρτη.

«Όλοι έχουμε νιώσει τη πίεση και τις αλλαγές αυτών των εποχών που μας αλλάζουν», ξεκίνησε η κοινή δήλωση του ζευγαριού. «Η οικογένειά μας αναπτύσσεται από τις σεισμικές μετατοπίσεις που συμβαίνουν».

Μεταξύ άλλων γράφει «Και έτσι μοιραζόμαστε τα νέα μας, ανακοινώνοντας ότι χωρίζουμε τους δρόμους μας. Το μοιραζόμαστε αυτό όχι επειδή πιστεύουμε ότι είναι αξιοσημείωτο, αλλά για να το κάνουμε όσο προχωράμε στη ζωή μας με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια. Η αγάπη μεταξύ μας συνεχίζεται και εξελίσσεται. [...] Ελευθερώνουμε ο ένας τον άλλον.».

Ο Momoa συμπλήρωσε τη δημοσίευση με μερικές εικόνες, μεταξύ των οποίων ένα μισοφέγγαρο και ένα πουλί. Ο σταρ του «Dune», 42, είπε ότι είδε και αμέσως ερωτεύτηκε την Bonet, 54 ετών, όταν την είδε να παίζει στο «The Cosby Show». Ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2005 και έκαναν δύο παιδιά μαζί, ενώ παντρεύτηκαν σε μυστικό γάμο το 2017.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Trener Wizerunku Stylistka BDC (@thewardrobe.pl)
Διαβάστε Ακόμη
Entertainment Πριν 30 εβδομάδες
Η προφητική δήλωση της Lisa Bonet ένα μήνα πριν τον χωρισμό
Ο χωρισμός του Jason Momoa και της Lisa Bonet φαίνεται πως δεν ήταν... κεραυνός εν αιθρία
Δέσποινα Πολυχρονίδου
Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb