LOUKIA'S BEAUTYCLICKS

Bottleneck Bangs: Έκανα ένα από τα πιο hot κουρέματα της χρονιάς

New Year, new haircut
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Bottleneck Bangs: Έκανα ένα από τα πιο hot κουρέματα της χρονιάς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην αρχή της χρονιάς, έτρεξα στο κομμωτήριο να κάνω μια μικρή αλλαγή.

Η αλήθεια είναι ότι δεν συνηθίζω να πηγαίνω για κούρεμα στην αρχή του χρόνου, γιατί φροντίζω πριν τις γιορτές να έχω ήδη πάει. Φέτος, προέκυψε και ήταν μια ευχάριστη αλλαγή. Επειδή δεν βάφω τα μαλλιά μου, ούτε ήθελα να τα κόψω ιδιαιτέρως, αποφάσισα να κάνω μια πολύ μικρή αλλαγή, που αποτελεί ένα μεγάλο trend του 2022.

Έκοψα bottleneck bangs, δηλαδή τις αφέλειες που θα αφήσουν, ενδεχομένως, πίσω τις curtain bangs. Πριν, είχα κι εγώ curtain bangs. Επιπλέον, τα προηγούμενα χρόνια είχα αφέλειες, οπότε ήξερα πάνω κάτω πως θα είναι το κούρεμά μου. Ωστόσο, οι bottleneck bangs, δεν είναι οι κλασικές παχιές αφέλειες που γνωρίζουμε, αλλά ούτε και οι curtain, μακριές στο πλάι των ματιών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Loukia Sanidá (@thefashionreportergr)

Πρόκειται για ένα trend εμπνευσμένο από τα 70s, όπου οι αφέλειες παρομοιάζονται με το σχήμα ενός μπουκαλιού, πιο στενό προς τα πάνω και φαρδύτερο προς τα κάτω. Είναι λεπτές και πιο κοντές στη μέση του μετώπου και πιο φαρδιές και μακριές όσο πλησιάζουν στα φρύδια και στα μάτια. Η διαφορά τους από τις αφέλειες είναι ότι είναι πιο “λίγες” και πιο “άδειες στη μέση”, γεγονός που τις κάνει πανεύκολες στο styling.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Smith (@tomsmithhd)

Στα θετικά συγκαταλέγεται ότι δεν χρειάζεται να κοπούν πολλά μαλλιά. Επίσης, όσο μακραίνουν, τις ανοίγεις σαν curtain bangs και δεν χρειάζονται κόψιμο συνεχώς. Ακόμη, μπορείς να τις στεγνώσεις όπως θέλεις, πιο ανέμελα, χωρίς να δείχνουν “τέλειες”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Violette (@violette_fr)

Ταιριάζουν σε όλα τα μαλλιά και φαίνονται πολύ ωραίες με χαλαρές κοτσίδες και κότσους, ενώ δίνουν και νεανικό χαρακτήρα. Εξάλλου, αν έχεις προσέξει, αυτό είναι το signature στυλ πολλών γαλλίδων. Αν θέλεις κι εσύ να κάνεις μια μικρή αλλαγή, μπορείς να το δοκιμάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Μαλλιά Πριν 157 εβδομάδες
10 celebrities που θα σε πείσουν να κόψεις Curtain Bangs
Μήπως ήρθε η ώρα για μια ανανέωση;
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
1 / position1: 402 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb