ENTERTAINMENT

MasterChef 2022: Πρεμιέρα με ανατροπή, τι είναι το «golden pin» που έχουν οι 3 κριτές

Το MasterChef 2022 ξεκίνησε

Δημοσίευση ΙΑΝ 10, 2022
MasterChef 2022: Πρεμιέρα με ανατροπή, τι είναι το «golden pin» που έχουν οι 3 κριτές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξεκίνησε ο νέος κύκλος του MasterChef, με τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να επιστρέφουν ως κριτές.

Οι 3 κριτές-chef επέστρεψαν στην κουζίνα του MasterChef 2022 για να υποδεχθούν τους πρώτους υποψήφιους μάγειρες από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, διεκδικώντας την πολυπόθητη λευκή ποδιά, το εισιτήριο δηλαδή, για την επόμενη φάση του κορυφαίου μαγειρικού διαγωνισμού.

Τι αλλάζει στο MasterChef 2022

Μάλιστα, οι τρεις κριτές επιφυλάσσουν εκπλήξεις. Όσοι καταφέρουν να αποσπάσουν 2 «ναι» από τους κριτές θα κερδίσουν μια ποδιά και μια θέση στη συνέχεια του μαγειρικού διαγωνισμού, ενώ όσοι καταφέρουν να κερδίσουν 3 «ναι», θα έχουν και ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην επόμενη φάση.

Και οι τρεις chef κριτές βάζουν και 3 golden pins. Καθώς μπορεί κάποιοι παίκτες με τις δημιουργίες τους να καταφέρουν να εντυπωσιάσουν τους κριτές και να μην χρειαστεί να αποδείξουν τίποτα άλλο κερδίζοντας με ένα πιάτο και μόνο την είσοδο τους στον διαγωνισμό.

Τι είναι το «golden pin» που αλλάζει τα δεδομένα στο MasterChef

Αφού ο Πάνος Ιωαννίδης κι ο Σωτήρης Κοντιζάς καλωσόρισαν τους συμμετέχοντες στο MasterChef 2022, ανακοινώθηκαν στους παίκτες οι νέοι κανόνες, αλλά και το καινούργιο στοιχείο που αλλάζει τα δεδομένα στον μαγειρικό διαγωνισμό:

Με ένα ή κανένα «ναι» ο διαγωνιζόμενος το ταξίδι στο παιχνίδι τελειώνει.
Με δύο «ναι» οι παίκτες παίρνουν ποδιά και πηγαίνουν στην επόμενη φάση.
Με τρία «ναι» ο διαγωνιζόμενος παίρνει ποδιά αλλά κι ένα σημαντικό πλεονέκτημα στη διαδικασία του bootcamp, που θα βάλει τους συμμετέχοντες σε θέση ισχύος.
Και τον λόγο πήρε ο Σωτήρης Κοντιζάς, μιλώντας για τα golden pins που καθένας από τους τρεις chef και κριτές έχει στη διάθεσή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσο για το τι είναι το golden pin, πρόκειται για την καρφίτσα που μπορεί να στείλει τρεις από τους επίδοξους σεφ κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef.

Πηγή: iefimerida.gr - Το MasterChef 2022 ξεκίνησε -Πρεμιέρα με ανατροπή, τι είναι το «golden pin» που έχουν οι 3 κριτές [βίντεο]

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 755 / position2: 1778
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb