ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Διάσημες που αποδεικνύουν ότι οι Αιγόκεροι είναι το καλύτερο ζώδιο

Τις ξέρεις και τις αγαπάς πάρα πολύ
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Διάσημες που αποδεικνύουν ότι οι Αιγόκεροι είναι το καλύτερο ζώδιο
Photo via Live Nation Asia

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Αιγόκεροι δεν είναι τόσο φανταχτεροί όσο οι Λέοντες ή ερωτιάριδες όσο οι Ζυγοί, αλλά είναι φιλόδοξοι και με ισχυρή θέληση, ενώ παλεύουν για τους στόχους τους μέχρι να τους πετύχουν. Μερικές φορές αποκαλούνται αφεντικά ή διευθύνοντες σύμβουλοι του ζωδιακού κύκλου επειδή λάμπουν όταν είναι επικεφαλείς κάπου.

Γεννημένοι περίπου από τις 21 Δεκεμβρίου έως τις 21 Ιανουαρίου, αυτά τα χειμερινά ζώδια της γης, είναι λογικά, πρακτικά και πολύ αισθησιακά, ενώ κυβερνούνται από τον Κρόνο, κάτι που τα συνδέει με τη δομή και την πειθαρχία.

Οι Αιγόκεροι μερικές φορές (ψευδώς) αποκαλούνται βαρετοί, αλλά μπορούν πραγματικά να ξετρελαθούν κανονικότατα όταν είναι με τους κολλητούς τους. Δεν ανοίγονται σε κανέναν, τείνουν να παρουσιάζονται ως ήρεμα και συγκεντρωμένα στον κόσμο, ενώ έχουν μια ξεκαρδιστικά σκοτεινή αίσθηση του χιούμορ.

Γνωρίζοντας πόσο φιλόδοξοι και αποφασιστικοί είναι οι Αιγόκεροι, δεν αποτελεί έκπληξη το ότι ανακαλύψαμε ότι υπάρχουν πολλοί διάσημοι με αυτό το ζώδιο. Από την Michelle Obama μέχρι την FKA TWIGS, οι Αιγόκεροι βρίσκουν πάντα τον δρόμο τους στην κορυφή του τομέα τους. Εκεί ανήκουν, εντάξει;

FKA Twigs: Γεννήθηκε στις 16 Ιανουαρίου 1988

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FKA twigs (@fkatwigs)

Νωρίτερα φέτος, η FKA Twigs είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό 91.9 WFPK, «Δεν είμαι τόσο σοβαρός άνθρωπος. Είμαι Αιγόκερως. Απλώς ζω με αυτό».

Kate Moss: Γεννήθηκε στις 16 Ιανουαρίου 1974

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Moss (@__katemoss)

Αν θέλετε, μπορείτε να δείξετε την υπερηφάνεια του ζωδίου σας φορώντας ένα φούτερ που να γράφει: "Η KATE MOSS ΕΙΝΑΙ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ".

Michelle Obama: Γεννήθηκε στις 17 Ιανουαρίου 1964

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Obama (@michelleobama)

Οι Αιγόκεροι είναι γνωστοί ως οι ηγέτες και τα αφεντικά του ζωδιακού κύκλου, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Michelle Obama είναι ένας από αυτούς.

Betty White: Γεννήθηκε στις 17 Ιανουαρίου 1922

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betty White (@bettymwhite)

Το 2013, η Betty White τιμήθηκε με το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη τηλεοπτική καριέρα για γυναίκα διασκεδαστή. «Θα συμβούλευα τους ηθοποιούς να κάνουν τα μαθήματά τους και να αφιερώνουν χρόνο για να εκτιμήσουν το επάγγελμά τους. Είναι προνόμιο να κάνουμε αυτό που κάνουμε», είχε πει τότε.

Sade: Γεννήθηκε στις 16 Ιανουαρίου 1959

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sade (@sade)

Η Sade έδειξε την πιο bitchy πλευρά του Αιγόκερου όταν είπε: «Κάνω δίσκους μόνο όταν νιώθω ότι έχω κάτι να πω. Δεν με ενδιαφέρει να κυκλοφορήσω μουσική μόνο και μόνο για να πουλήσω κάτι. Η Sade δεν είναι επωνυμία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
3 / position1: 545 / position2: 9780
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb