CELEBS

Μπάγια Αντωνοπούλου: Δεν θέλω να συνεργαστώ ξανά με τον Παπαδάκη

H Μπάγια Αντωνοπούλου μίλησε και για το bullying που έχει βιώσει στη δουλειά της

Δημοσίευση ΔΕΚ 31, 2021
Μπάγια Αντωνοπούλου: Δεν θέλω να συνεργαστώ ξανά με τον Παπαδάκη
@bayaant / Instagram

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν θα ήθελα να συνεργαστώ ξανά με τον Γιώργο Παπαδάκη», ξεκαθάρισε η επί χρόνια συνεργάτης του παρουσιαστή του ANT1, Μπάγια Αντωνοπούλου, ενώ μίλησε για το bullying που έχει βιώσει στη δουλειά.

«Ήμουν 17 χρονών όταν ο μπαμπάς μου “έφυγε” από καρκίνο. Είχαμε περάσει τρία πολύ δύσκολα χρόνια. Ο θάνατος του μπαμπά μου μού άφησε μια αγχώδη διαταραχή μετατραυματικού στρες. Έκανα 4,5 χρόνια ψυχοθεραπεία, αλλά δεν το άντεξα και σταμάτησα.

«Ο θάνατος του πατέρα μου με έδεσε πάρα πολύ με τη μητέρα μου. Μόλις τελείωσα το σχολείο ξεκίνησα να δουλεύω. Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να παντρευτώ, μπορεί να μη θελήσω και ποτέ. Όταν είμαι με τη μαμά μου θέλω να νιώθω και λίγο παιδί», είπε αρχικά η Μπάγια Αντωνοπούλου στην εκπομπή Happy Day.

Μπάγια Αντωνοπούλου: Το bullying στη δουλειά

Στη συνέχεια, η Μπάγια Αντωνοπούλου μίλησε και για το bullying που έχει βιώσει στη δουλειά της: «Έχω βιώσει bullying στη δουλειά, ανεχόμουν για πολύ καιρό την κακή συμπεριφορά. Επειδή όμως έχω πάρα πολύ πείσμα έχω καταφέρει κι έχω επιβιώσει, χάνοντας κάποια πράγματα από τις επιλογές μου. Όταν όμως είσαι έτοιμος με τον εαυτό σου να αντιδράσεις σε μια κατάσταση, με όποιο αντίκτυπο και να έχει, το κάνεις. Όταν πήρα την απόφαση πίστευα ότι δεν θα ξαναβρώ δουλειά».

Στην ερώτηση αν θα ξανασυνεργαζόταν με τον Γιώργο Παπαδάκη είπε: «Όχι δεν θα το ήθελα» ξεκαθαρίζοντας ότι ακόμα δεν θέλει να ξυπνάει πρωί.

«Πέρασα και δεν ακούμπησα από την ψυχαγωγία γιατί κόπηκε το Survivor Πανόραμα. Κι ευτυχώς γιατί δεν το έχω με την ψυχαγωγία».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 468 / position2: 1436
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb