CELEBS

Η Katy Perry θήλασε μέσα σε ένα μπουκάλι μπύρα επί σκηνής

Η 37χρονη σταρ έκανε πάλι τους πάντες να συζητάνε την εκκεντρική της εμφάνιση

Δημοσίευση ΔΕΚ 31, 2021
Η Katy Perry θήλασε μέσα σε ένα μπουκάλι μπύρα επί σκηνής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Katy Perry είναι μητέρα εδώ και ένα χρόνο και θέλησε να συνδυάσει τη νέα της πραγματικότητα με τις… σκανδαλώδεις εμφανίσεις της στη σκηνή καθώς κατάφερε να γεμίσει ένα ποτήρι με μπίρα μέσω της μεθόδου του… θηλασμού.

Πιο συγκεκριμένα, η Katy Perry εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας ένα φόρεμα το οποίο είχε στο σημείο του στήθους δύο κουτάκια μπίρας και ξάπλωσε για να γεμίσει – με μια μέθοδο παρόμοια με αυτή του θηλασμού – ένα ποτήρι μπίρα.

Η 37χρονη σταρ έκανε πάλι τους πάντες να συζητάνε την εκκεντρική εμφάνισή της στο σόου της στο Λας Βέγκας καθώς συνδύασε τη μητρική της φύση, μαζί με έντονα χρώματα και κάποιες «απαγορευμένες» ενέργειες.

Μεταξύ άλλων, η Katy Perry σκαρφάλωσε σε παιδικά αλογάκια, βγήκε μέσα από ένα γιο-γιο και έπιασε συζήτηση με μία γιγαντιαία μάσκα κατά του κορονοϊού πριν τελικά θηλάσει μέσα σε ένα ποτήρι μπίρα.

«Ξέρετε πως πολλά από τα show μου είναι καμιά φορά πιο μεγαλοπρεπή από την κανονική ζωή, αλλά αυτή τη φορά το παράκανα, αφού υποτίθεται πως υποδύομαι μία κούκλα. Αυτή η εμφάνιση είναι ναι μεν για παιδιά, αλλά κλείνει το μάτι στους ενήλικες», δήλωσε η Katy Perry.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 471 / position2: 1552
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb