ENTERTAINMENT

Κόνι Μεταξά: Κόλλησα κορωνοϊό δεύτερη φορά μέσα σε ενάμιση μήνα

«Πολύ διαφορετικά τα συμπτώματα»

Δημοσίευση ΔΕΚ 29, 2021

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεύτερη φορά μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό η Κόνι Μεταξά.

Η παρουσιάστρια του «MEGA Star» ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα πως κόλλησε εκ νέου κορωνοϊό γράφοντας σε μια ανάρτηση: «Ακόμα και στην κορόνα influencer. Η πρώτη που κόλλησε 2 κορόνες σε 2 μήνες». To απόγευμα της Τετάρτης, η γνωστή performer που έχει κάνει αμφότερες τις δόσεις για τον κορωνοϊό πριν λίγους μήνες, εμφανίστηκε μέσω Skype από το σπίτι της στην εκπομπή Live News του MEGA.

«Εγώ πριν από ενάμισι μήνα ξαναπέρασα κορωνοϊό. Διαφορετικό τελείως, δεν ξέρω ποια μετάλλαξη είχα. Το πέρασα δύσκολα. Τώρα είμαι ξανά θετική στον κορωνοϊό, έχω χαμηλό ιικό φορτίο, όπως μου είπε ο γιατρός. Το μόνο που έχω, είναι βήχα, ο οποίος με ταλαιπωρεί πολύ τη νύχτα, αλλά δεν έχω κάτι άλλο» δήλωσε αρχικά η δημοφιλής performer.

«Δεν είχε περάσει πολύς καιρός από τη δεύτερη δόση μου, δηλαδή δεν είχε ακόμα φτάσει η ώρα να κάνω την τρίτη. Έκανα την δεύτερη δόση τον Αύγουστο. Κόλλησα 28 Οκτωβρίου. Αν και ήμουν εμβολιασμένη, είχα όλα τα συμπτώματα, αλλά δεν κόλλησα κανέναν. Θέλω να πιστεύω ότι το καλό με το εμβόλιο είναι ότι δεν το μεταδίδουμε τόσο εύκολα. Εννοείται ότι ήμουν σπίτι μου. Ευτυχώς δεν μπήκα στο νοσοκομείο, αλλά δεν το πέρασα εύκολα», τόνισε στη συνέχεια για την πρώτη φορά που νόσησε από κορωνοϊό.

«Την πρώτη φορά είχα πόνο στο σώμα, χαμηλό πυρετό -δηλαδή δέκατα για περίπου πέντε ημέρες-, είχα πολύ μπούκωμα, δεν μπορούσα να αναπνεύσω από τη μύτη, έχασα την όσφρηση και τη γεύση. Όλα τα συμπτώματα κράτησαν περίπου μία εβδομάδα. Τώρα το μόνο σύμπτωμα που έχω είναι ο βήχας, αλλά όχι ξηρός βήχας. Δεν έχω τίποτα άλλο. Έχω βγάλει κάτι σπυράκια, αλλά δεν ξέρω αν είναι από την Omicron ή από την μάσκα» σημείωσε η Κόνι Μεταξά.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 487 / position2: 1319
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb