ENTERTAINMENT

Survivor 5: Ράκος η Μυριέλλα Κουρεντή για τους τραυματισμούς της

Ξέσπασε σε κλάματα με λυγμούς

Δημοσίευση ΔΕΚ 28, 2021

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θέλω να αγωνιστώ αύριο!» έλεγε και ξανά έλεγε η παίκτρια

Η ψυχολογία της Μυριέλλας Κουρεντή δεν είναι και η καλύτερη και αυτό φάνηκε και στο Survivor το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης. Η παίκτρια έβαλε τα κλάματα και μάλιστα έκλαιγε με λυγμούς εξαιτίας των τραυματισμών της.

«Θέλω να αγωνιστώ αύριο» έλεγε και ξανά έλεγε η Μυριέλλα Κουρεντή ανάμεσα σε αναφιλητά και η συμπαίκτρια της, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έσπευσε να την πάρει αγκαλιά. «Έλα μανάρι μου, έλα μαναράκι μου. Μην κλαις τώρα» της είπε και την έσφιξε στην αγκαλιά της.

«Δεν θέλω να βγω off. Δεν θέλω να βγω» είπε με δάκρυα στα μάτια η Μυριέλλα Κουρέντη. «Ακόμα και να βγεις θα’ ναι για το καλό σου, για να είσαι δυνατή και να μας πάρεις νίκες» της είπε η Ναυσικά ενώ ο Βαλάντης ακούστηκε να την παροτρύνει να κοιτάξει πάνω απ’ όλα την υγεία της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θέλω να παλέψω για να κερδίσουμε την ασυλία ρε φίλε» είπε για άλλη μια φορά η Μυριέλα Κουρεντή και λίγη ώρα πρόσθεσε στους συμπαίκτες της πως: «Απλά έχω ξαναδεί Survivor και δε θέλω να μου βγάλουν αργότερα έναν τραυματισμό στον οποίο θα πρέπει να κάθομαι ένα μήνα χωρίς να κάνω τίποτα, δεν μπορώ. Γιατί δεν μπορώ όταν κάθομαι και δεν αγωνίζομαι. Το μόνο πράγμα που γουστάρω είναι να αγωνίζομαι».

Η Μυριέλα Κουρεντή ενημέρωσε τους συμπαίκτες της πως έχει τρεις θλάσεις να την ταλαιπωρούν.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 293 / position2: 841
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb