ΜΟΔΑ

Catsuit: Το fashion outfit που έχουν λατρέψει οι celebrities

Θα σου λύσει τα χέρια στις φετινές γιορτινές εκδηλώσεις

Catsuit: Το fashion outfit που έχουν λατρέψει οι celebrities
@kimkardashian / Instagram

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα πρωτοχρονιάτικα πάρτυ πλησιάζουν και εσύ ακόμα δεν έχεις ιδέα για το τι θες να βάλεις που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις. Οι celebrities δυο δίνουν την λύση. Έχεις σκεφτεί να αγοράσεις ένα catsuit;

Πρόκειται για ένα ένδυμα που μπορεί να σου θυμίζει ότι βγήκε από την καινούργια ταινία της Marvel, αλλά πραγματικά είναι μια απόλυτη τάση για αυτές τις γιορτές. Το catsuit είναι ένα ένδυμα που σε καλύπτει από τον λαιμό μέχρι τις άκρες των ποδιών σου και θυμίζει κολάν.

Ας μην ξεχνάμε ότι celebrities όπως η Kim Kardashian, η Hailey Baldwin και η Cardi B έχουν φορέσει τολμηρά catsuit, και μεταμορφώνουν την εμφάνισή τους με ένα έξυπνο layering.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Η Taylor Swift, για παράδειγμα, πρόσθεσε ένα κλασικό μαύρο blazer στο δαντελωτό look της Sarah Regensburger στο Rock & Roll Hall of Fame τον Οκτώβριο, ενώ η Kim Kardashian φόρεσε το αμάνικο catsuga Balenciaga με ένα φόρεμα από δεμένες ασημένιες αλυσίδες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priyanka (@priyankachopra)

Από την άλλη η Priyanka Chopra έκανε μια δραματική είσοδο στα The Fashion Awards με ένα πολύχρωμο λουλουδάτο νούμερο από τον Richard Quinn που έμοιαζε περισσότερο με φόρεμα, χάρη στο ασορτί παλτό της που σκουπίζει το πάτωμα.

Οι περιστάσεις που μπορείς να φορέσεις το catsuit

Professional Look

Ένα catsuit με blazer και μπότες πάνω από το γόνατο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα γ catsuit είναι φτιαγμένα για να αναδεικνύουν τις καμπύλες σας – αλλά αν θέλετε να προσθέσετε λίγη κάλυψη και να τονώσετε αυτόν τον παράγοντα σεξουαλικότητας, δοκιμάστε να φορέσετε ένα σακάκι και μπότες πάνω από το γόνατο.

Κεκαλυμμένο σέξυ

Ένα catsuit με ένα καμηλό παλτό και μαύρο καπέλο

Κάνει κρύο εκεί έξω, οπότε γιατί να μην φορέσετε πάνω από αυτή τη στενή φόρμα ένα μεγάλο παλτό και ένα fashion καπέλο; Είναι η τέλεια εμφάνιση για ένα Σαββατοκύριακο που θα πας για brunch με τις φίλες σου.

Στιλάτη στο πάρτυ

Ένα catsuit και από πάνω ένα φόρεμα

Ενώ ένα catsuit κάνει μια υπέροχη βραδινή εμφάνιση από μόνο του, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως στρώμα βάσης κάτω από το αμάνικο φόρεμα της επιλογής σας. Τα στυλ slip είναι ιδανικά αν προσθέστε γόβες και κοσμήματα. Είστε έτοιμοι για μια εμφάνιση statement.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
7 / position1: 476 / position2: 5292
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb