ENTERTAINMENT

Διάσημες ηθοποιοί που η καριέρα τους βούλιαξε πριν ανέβει στην κορυφή

Ενώ ξεκινήσαν με όλα τα φόντα, η πορεία τους έκανε κοιλιά, μέχρι που έγινε ξανά ανοδική
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Διάσημες ηθοποιοί που η καριέρα τους βούλιαξε πριν ανέβει στην κορυφή
Photo via NewsRadio KLBJ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τον καιρό, ακόμη και δημοφιλείς ηθοποιοί εμφανίζονται όλο και λιγότερο συχνά στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο και αρχίζουν να αναλαμβάνουν δεύτερους ρόλους.

Αυτό μπορεί να συμβαίνει για διαφορετικούς λόγους: ορισμένες ηθοποιοί αφιερώνουν τον χρόνο τους στις οικογένειές τους, άλλες κολλάνε στους ίδιους ρόλους και κάποιες μπορεί να πέφτουν σε άσχημες συνήθειες.

Παρακάτω, θα δείτε μια λίστα με κάποιες από τις πιο γνωστές ηθοποιούς που εκεί που μεσουρανούσαν, ξαφνικά έπεσαν, όμως κατάφεραν και πάλι να πατήσουν στα πόδια τους και να βρουν ξανά τους δημοφιλείς εαυτούς τους.

Hilary SwankΤο 2004, ο Klead Estwood πρόσφερε στην Hilary Swank τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Million Dollar Baby που αργότερα κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας. Η Swank κέρδισε επίσης ένα Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα επόμενα χρόνια, η γνωστή ηθοποιός είχε κάποιους ρόλους, αλλά όχι τόσο μεγάλους. Έκανε αρκετά διαλείμματα, μερικά από αυτά λόγω της ασθένειας του πατέρα της. Αλλά ακόμα μπορούμε να τη δούμε σε ταινίες όπως το P.S. I Love You, Conviction, I Am Mother και άλλοι.

Το 2020, η ηθοποιός άρχισε να εμφανίζεται ξανά στη μεγάλη οθόνη σε πρωταγωνιστικούς ρόλους. Μπορεί να την έχετε δει στο The Hunt, Fatale και στην τηλεοπτική σειρά Away.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilary Swank (@hilaryswank)

Drew BarrymoreΗ Drew Barrymore είναι ηθοποιός από πολύ μικρή ηλικία. Πολλοί τη θυμούνται στο E.T του Spielberg. ο Εξωγήινος. Αλλά ο ρόλος της στο Charlie’s Angels την έκανε εξαιρετικά δημοφιλή.

Αργότερα, η Barrymore εμφανίστηκε σε διάσημες κωμωδίες, όπως Duplex, 50 First Dates, He’s Just Not That Into You και Blended. Επίσης, υπήρξε μια περίοδος στην καριέρα της που δούλευε μόνο σε τηλεοπτικές σειρές. Και το 2020, κυκλοφόρησε μια ταινία με τίτλο The Stand In, όπου υποδύθηκε τον κύριο χαρακτήρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Jennifer Love HewwitΠολλοί άνθρωποι θυμούνται την Jennifer για τους ρόλους της στα I Know What You Did Last Summer, I Still Know What You Did Last Summer, Heartbreakers και Confessions of a Sociopathic Social Climber.

Ο τελευταίος δημοφιλής ρόλος που είχε η ίδια ήταν στη σειρά Ghost Whisperer. Ήταν στον αέρα από το 2005 έως το 2010. Μετά από αυτή, συνέχισε να κάνει τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά δεν ήταν πια τόσο δημοφιλής.

Από το 2018  εμφανίζεται στη σειρά 9-1-1, έχοντας έναν από τους βασικούς ρόλους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Love Hewitt (@jenniferlovehewitt)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 380 / position2: 851
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb