ENTERTAINMENT

O Mister Big βλέπει τη ζωή του να καταρρέει: Νέες καταιγιστικές εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
O Mister Big βλέπει τη ζωή του να καταρρέει: Νέες καταιγιστικές εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο γάμος του Chris North «κρέμεται σε μια κλωστή» καθώς η σύζυγός του, Tara Wilson, έχει βγάλει τη βέρα της, λένε πηγές στο Page Six.

Ο σταρ του «Sex and the City» - ο οποίος έχει κατηγορηθεί για σeξουαλική επίθεση από τρεις γυναίκες - πιστεύεται ότι βρίσκεται επί του παρόντος στη Νέα Υόρκη, ενώ η σύζυγός του βρίσκεται στο Λος Άντζελες. «Η Tara είναι αναστατωμένη και τα πράγματα κρέμονται από μια κλωστή» λένε κοινοί γνωστοί. «Θέλει απλώς να προστατεύσει τα παιδιά. Αυτή είναι η πρώτη της προτεραιότητα».

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε η Daily Mail την Τρίτη, η 42χρονη Wilson εθεάθη χωρίς το μεγάλο διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων που φορούσε πάντα, και μέχρι πριν από δύο εβδομάδες, καθώς εμφανίστηκε με τον 67χρονο σύζυγό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δυο τους παρακολούθησαν την πρεμιέρα του «SATC» του HBO, «And Just Like That…» στη Νέα Υόρκη. «Έμοιαζαν τόσο χαρούμενοι», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας στο Page Six, και έπειτα, οι εξελίξεις την πρόλαβαν.

Η Wilson μένει στο σπίτι τους στη Δυτική Ακτή και φροντίζει τα παιδιά τους, καθώς ο Noth προσπαθεί να αντιμετωπίσει το μεγάλο πλήθος των κατηγοριών.

Διαφημίσεις του αποσύρονται, νέες δουλειές ακυρώνονται ενώ,ο North έχει ήδη χάσει μια προγραμματισμένη συμφωνία 12 εκατομμυρίων δολαρίων για την πώληση της μάρκας τεκίλα του, Ambhar, στην εταιρεία ποτών Entertainment Arts Research.

Σε μια δήλωση στην Post, ο Διευθύνων Σύμβουλος Bernard Rubin είπε: «Σκεφτήκαμε ότι θα ήταν προς το συμφέρον μας να αποχωρήσουμε από τη συναλλαγή». Ωστόσο, ένας εκπρόσωπος της Noth είπε ότι δεν υπήρξε ποτέ καμία υπογεγραμμένη συμφωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 136 / position2: 748
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb