ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Που θα έπρεπε να μετακομίσεις, σύμφωνα με το ζώδιο σου

Δες ποιες πόλεις σου ταιριάζουν πραγματικά και γιατί
AstroGirl
Που θα έπρεπε να μετακομίσεις, σύμφωνα με το ζώδιο σου
Φωτογραφία από τον χρήστη Nout Gons στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ζωδιακός κύκλος ενός ατόμου μπορεί να επηρεάσει πολλές πτυχές της ζωής του, όπως το στυλ του, με το ποίον βγαίνει ραντεβού, ακόμη και την επαγγελματική πορεία. Υπάρχει η περίπτωση να τα ζώδια να κάνουν όμως τους ανθρώπους να αποφασίζουν που να ζήσουν; Παρακάτω, ακολουθεί μια λίστα με τα ιδανικά μέρη που θα μπορούσατε να ζήσετε με βάση το ζώδιό σας.

Κριός – Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη

Η Νέα Υόρκη είναι γνωστό ότι είναι η «Πόλη που δεν κοιμάται ποτέ», όπως και εσείς! Φλογερός, ενεργητικός, ορμητικός και ανταγωνιστικός είναι όλα από τα πιο εξέχοντα χαρακτηριστικά σας που κάνουν τη Νέα Υόρκη το τέλειο μέρος για το ζώδιό σας.

Η Νέα Υόρκη είναι γνωστή για το ότι είναι ένας τόπος ευκαιρίας, ένας τόπος όπου μπορείς να κάνεις ή να είσαι οτιδήποτε. Έχετε μεγάλα όνειρα και είστε παθιασμένοι με αυτά, οπότε ποιο καλύτερο μέρος για να τα πραγματοποιήσετε από εκεί;

Ταύρος – Πόρτλαντ, Όρεγκον

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Πόρτλαντ είναι ήρεμο, αλλά και πολυτελές. Αυτός είναι επίσης ακριβώς ο καλύτερος τρόπος για να περιγράψεις έναν Ταύρο. Είστε προσγειωμένοι, αλλά απολαμβάνετε και τα καλά πράγματα στη ζωή. Έχετε την τάση να είστε αρκετά κολλημένοι με τους τρόπους σας, γι' αυτό το Πόρτλαντ θα ήταν το ιδανικό μέρος για να ζήσετε με βάση τον ζωδιακό σας κύκλο. Είτε μεγαλώσατε στην πόλη είτε στην εξοχή, το Πόρτλαντ συνδυάζει τα καλύτερα κομμάτια και των δύο κόσμων!

Δίδυμοι – Λας Βέγκας, Νεβάδα

Δούλευε σκληρά, παίξε σκληρότερα; Το μότο τόσο του Λας Βέγκας, όσο και των Διδύμων. Είστε γνωστοί για την παιχνιδιάρικη φύση σας και το έντονο πάθος για πολλά διαφορετικά χόμπι και ενδιαφέροντα. Έχετε μια έντονη περιέργεια για τη ζωή, που κάνει το Λας Βέγκας την τέλεια παιδική χαρά για εσάς.

Το Λας Βέγκας τείνει να είναι ένας τόπος αβεβαιότητας και ενθουσιασμού με όλα τα διαφορετικά στοιχεία που έχει να προσφέρει, τα οποία ταιριάζουν μαζί σας. Η νυχτερινή ζωή και η συνολική της αύρα, θα το καθιστούσαν ιδανικό μέρος για να ζήσετε.

Καρκίνος – Βαρκελώνη, Ισπανία

Οι Καρκίνοι είναι γνωστοί ως τα πιο συναισθηματικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου, αλλά στην πραγματικότητα αυτό μεταφράζεται ως τα πιο έντονα. Νιώθετε μια ισχυρή σύνδεση με τους ανθρώπους και το περιβάλλον σας. Γι' αυτό η Βαρκελώνη θα ήταν το τέλειο μέρος για εσάς.

Η Βαρκελώνη είναι γνωστή ως πόλη της ομορφιάς, της αγάπης, της συμπόνιας και της οικογένειας. Αυτές είναι ιδιότητες που έχουν βαθιά απήχηση σε εσάς ως άτομο. Η Βαρκελώνη είναι επίσης γνωστό ότι είναι μια από τις κορυφαίες παραλιακές πόλεις του κόσμου. Έχετε μια σύνδεση με το νερό και την παλίρροια, κάνοντας τη Βαρκελώνη κάτι παραπάνω από ιδανική για εσάς.

Λέων – Λος Άντζελες, Καλιφόρνια

Προορισμένοι για τα φώτα της δημοσιότητας, είναι όλοι οι Λέοντες. Είστε πάντα το κέντρο της προσοχής και η αυτοπεποίθησή σας ακτινοβολεί στον τρόπο που δείχννετε τον εαυτό σας. Η έντονη και χαρισματική φύση σας, συχνά σας οδηγεί σε αυτήν την πόλη της φήμης και του πλούτου.

Ξέρετε ποιοί είστε και πάντα λαχταράτε να είτε οι καλύτεροι σε όλα, γι' αυτό θα τα πηγαίνατε καλά στο Λος Άντζελες. Η πόλη αυτή είναι ένα μέρος ανταγωνιστικής φύσης και εκπληκτικών ευκαιριών. Θα ήταν ένα μέρος για να αφήσετε την προσωπικότητά σας να λάμψει και να ευδοκιμήσει πραγματικά.

Παρθένος – Στοκχόλμη, Σουηδία

Οργανωμένοι, τακτοποιημένοι και ισορροπημένοι, θα ήταν ο καλύτερος τρόπος για να περιγράψετε τόσο τους Παρθένους όσο και τη Στοκχόλμη. Έχετε ανάγκη για ασφάλεια και συνέπεια. Εκτιμάτε επίσης μια ισορροπημένη σχέση δόσεως και λήψης που τείνει να είναι η δυναμική της ζωής στη Στοκχόλμη.

Δεν σας αρέσει η αλλαγή και εκτιμάτε τις παραδόσεις που έρχονται από τις ρίζες σας. Η Στοκχόλμη είναι τόσο οργανωμένη και παραδοσιακή όσο γίνεται, και γι' αυτό θα ήταν το ιδανικό μέρος για να ζήσετε με βάση τον ζωδιακό σας κύκλο.

Ζυγός – Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια

Οι Ζυγοί είναι γνωστό ότι είναι οι κοινωνικές πεταλούδες του ζωδιακού κύκλου και γι' αυτό το Σαν Φρανσίσκο είναι το ιδανικό μέρος για αυτούς. Φυσικά ομιλητικοί και γεμάτοι ενέργεια, ξέρετε πάντα πώς να κρατάτε την προσοχή κάποιου. Το Σαν Φρανσίσκο έχει μια ισχυρή κοινωνική σκηνή που θα σας έκανε να νιώσετε ότι μπορείτε να είστε ο εαυτός σας και να αγκαλιάσετε πραγματικά την προσωπικότητά σας.

Έχετε επίσης, μια δημιουργική πλευρά που φαίνεται χωρίς καν να το προσέξετε τις περισσότερες φορές. Έχετε την τάση να έχετε πάντα τις καλύτερες ιδέες και συμβουλές και να προσθέτετε πάντα τη «μαγική πινελιά» σας σε οποιαδήποτε κατάσταση. Το Σαν Φρανσίσκο είναι γνωστό ότι είναι ένα μέρος όπου οι δημιουργικοί ευδοκιμούν, καθιστώντας το κάτι παραπάνω από ιδανικό για το ζώδιό σας να ζήσει εδώ.

Σκορπιός – Τόκιο, Ιαπωνία

Είστε έντονοι και επίσης ευδοκιμείτε σε ένα πολύ δραστήριο και κοινωνικό μέρος. Προσαρμόζεστε καλά σε ένα ενεργητικό και γρήγορο περιβάλλον, γι' αυτό το Τόκιο είναι το ιδανικό μέρος για εσάς.

Δεν σας πειράζει η αλλαγή και πραγματικά σας ενθουσιάζει. Σας αρέσει να ζείτε τη ζωή στα άκρα και να ακολουθείτε τη ροή των πραγμάτων. Το Τόκιο είναι συναρπαστικό, πάντα σε τάση και υψηλή ενέργεια που σας δίνει τον ενθουσιασμό που αναζητάτε από τη ζωή.

Τοξότης – Σίδνεϊ, Αυστραλία

Η Αυστραλία έχει κυριολεκτικά ό,τι μπορείτε να σκεφτείτε και γι' αυτό είναι το τέλειο μέρος για να εξερευνήσετε σαν Τοξότες. «Ο κόσμος είναι το στρείδι σου» είναι ο τρόπος που βλέπεις τη ζωή και η Αυστραλία θα ήταν το καλύτερο μέρος για να ζήσεις. Είστε περίεργοι και είστε πάντα έτοιμοι να σηκωθείτε, να μαζέψετε τα πράγματά σας και να βγείτε για μια περιπέτεια.

Παραλίες, άγρια ​​ζωή, τροπικά δάση, αποβάθρες, έρημοι, βουνά και πανέμορφες πόλεις σας περιμένουν. Οποιαδήποτε δραστηριότητα είναι στη διάθεσή σας έτοιμη για εξερεύνηση.

Αιγόκερως – Βερολίνο, Γερμανία

Ως το πιο λογικό και πρακτικό από τα ζώδια, ο Αιγόκερως ευδοκιμεί σε ένα παρόμοιο περιβάλλον. Είστε σκληρά εργαζόμενοι και εκτιμάτε την ιδιωτικότητα και την παράδοση. Απολαμβάνετε να βρίσκεστε κοντά σε ανθρώπους με παρόμοια νοοτροπία. Έχετε μεγάλους στόχους, αποφασιστικότητα και πειθαρχία να τους πετύχετε.

Δεν είστε άνθρωποι της μεγαλούπολης και απολαμβάνετε να είστε συντονισμένοι με τη φύση και το περιβάλλον σας. Εξακολουθείτε να απολαμβάνετε να είστε επιτυχημένοι και να έχετε ωραία πράγματα, γι' αυτό το Βερολίνο θα ήταν ιδανικό για εσάς. Είναι η τέλεια ισορροπία όλων όσων επιθυμείτε.

Υδροχόος – Άμστερνταμ, Ολλανδία

Οι Υδροχόοι είναι τα πιο ανεξάρτητα ζώδια. Είστε συνήθως ο πιο μοναδικός και έξυπνος από την ομάδα των φίλων σας. Πάντα αναζητάτε τρόπους να επεκτείνετε τις γνώσεις σας σε όλα τα πράγματα. Αναζητάτε ποικιλία στη ζωή και δεν έχετε πρόβλημα να βρείτε μόνοι σας την ουσία της ζωής.

Το Άμστερνταμ είναι ένας τόπος ομορφιάς, ιστορίας και εξερεύνησης. Η πλούσια ιστορία του Άμστερνταμ θα ικανοποιήσει την ανάγκη σας για μάθηση, αλλά και την αγάπη σας για την υπέροχη γραφική θέα και αρχιτεκτονική.

Ιχθείς – Μπαλί, Ινδονησία

Οι Ιχθύες είναι γνωστοί ως το πιο πνευματικά ζώδιο, γι' αυτό το Μπαλί θα ήταν το ιδανικό μέρος για να εγκατασταθείτε. Το Μπαλί ονομάζεται «Νησί των Θεών» λόγω της έντονης πνευματικότητας και της θρησκείας που ρέει μέσα από αυτό.

Έχετε ελεύθερο πνεύμα και άγρια ​​φαντασία, έτσι οι τροπικές παραλίες και τα αξέχαστα ηλιοβασιλέματα είναι βέβαιο ότι θα σας ικανοποιήσουν. Το Μπαλί φιλοξενεί επίσης μερικά από τα πιο περίτεχνα και ιδιαίτερα αναγνωρισμένα σπα στον κόσμο, τα οποία είναι βέβαιο ότι θα καλλιεργήσουν την ανάγκη σας να είστε ικανοποιημένοι και χαλαροί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
23 / position1: 411 / position2: 950
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb