ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τι σημαίνει το ζώδιο της Αφροδίτης σου για την ερωτική σου ζωή;

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το πως επηρεάζει τα προσωπικά σου
AstroGirl
Τι σημαίνει το ζώδιο της Αφροδίτης σου για την ερωτική σου ζωή;
Φωτογραφία από τον χρήστη Mikhail Nilov στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν γνωρίζεις κάποιον, τα πρώτα πράγματα που σκέφτεσαι είναι: Είναι συμβατά τα ζώδια σας; Θα ταιριάξουν οι ενέργειές σας; Πώς μπορείτε να το δείτε αυτό τέλος πάντων; Το ζώδιο της Αφροδίτης σας, έχει όλες τις απαντήσεις που αναζητάτε για τα ερωτικά σας.

Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, στην αστρολογία, η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς, της ευχαρίστησης και των χρημάτων. Η τοποθέτησή της στον γενέθλιο χάρτη μας, επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζουμε τη στοργή, το ποιοι μας ελκύουν, αλλά και τη δική μας γοητεία. Το ζώδιο της Αφροδίτης, μας δείχνει τι μας κάνει ευτυχισμένους  - ερωτευμένους.

Δεδομένου του πόσο σημαντικές μπορεί να είναι οι ρομαντικές σχέσεις στην ζωή μας, προκαλεί έκπληξη το ότι δεν δίνουμε προσοχή στο ζώδιο της Αφροδίτης μας, ενώ αυτό είναι ο καλύτερος δείκτης του με ποιους ταιριάζουμε όντως.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Όσοι έχουν την Αφροδίτη τους στον Κριό, είναι άμεσοι και ειλικρινείς και θέλουν το ίδιο και από τους άλλους, αν και αν ένας σύντροφος νιώθει πολύ διαθέσιμος, μπορεί να βαρεθεί. Οι άνθρωποι αυτοί, τρελαίνουν τους άλλους με την αυτοπεποίθησή τους και την στάση τους, καθώς και με την σeξουαλικότητα τους. Λαχταρούν σχέσεις υψηλής ενέργειας, με πάθος. Αναζητούν πολλές αυθόρμητες περιπέτειες, συγκίνηση και εξίσου έντονο σeξ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καλά ταίρια: Αφροδίτη στον Κριό, Λέων, Τοξότης, Σκορπιός ή Ζυγός

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Ο Ταύρος κυβερνάται ήδη από την Αφροδίτη, επομένως τα άτομα με την Αφροδίτη στον Ταύρο είναι γεμάτα με άφθονο αισθησιασμό, έντονη σeξουαλική ενέργεια και σοβαρή εμμονή με τις αγκαλιές. Αγαπούν τον έρωτα και θέλουν να δημιουργήσουν μια ζεστή φωλιά για να τη μοιραστούν με κάποιον ξεχωριστό. Αυτό σημαίνει ότι τους αρέσει να γνωρίζουν τη θέση τους στις σχέσεις το συντομότερο δυνατόν και μπορούν να γίνουν λίγο ζηλιάρηδες και προστατευτικοί στην πορεία. Η αγάπη τους έχει σωματική μορφή και λαχταρούν την προσοχή και τη σιγουριά.

Καλά ταίρια: Αφροδίτη στον Ταύρο, τον Αιγόκερω, την Παρθένο, τον Ζυγό ή τον Σκορπιό

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σημαίνει ελεύθερο πνεύμα, μιας και όσοι άνθρωποι ανήκουν εκεί, δεν αντέχουν τις δεσμεύσεις. Η ελευθερία και η ποικιλία είναι το κέφι τους, και οι σχέσεις μπορεί να είναι δύσκολες για αυτούς, γιατί το όλο θέμα τους είναι ότι τους φαίνεται δύσκολο να αφιερώσουν χρόνο σε μόνο ένα άτομο. Μπορεί να αλλάζουν γνώμη γρήγορα, να φλερτάρουν με άλλους κλπ. Η περιέργεια είναι αυτό που τους παρακινεί. Τα συναισθήματα τους φρικάρουν λίγο, έτσι οι σύντροφοί τους θα αισθάνονται ότι, παρόλο που τους μιλούν για αυτά, μπορεί να μένουν στην επιφάνεια.

Καλά ταίρια: Αφροδίτη στους Διδύμους, Ζυγός, Υδροχόος, Παρθένος ή Τοξότης

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σημαίνει ασφάλεια, πίστη και σταθερότητα. Οι άνθρωποι αυτοί λατρεύουν και απαιτούν τις ρομαντικές χειρονομίες, τα συναισθηματικά λόγια και όση περισσότερη προσοχή μπορείτε να τους δώσετε. Αυτό είναι το κλειδί για να ανοίξουν τη φρουρημένη καρδιά τους, μιας και βαθιά μέσα τους φοβούνται την εγκατάλειψη και κυριολεκτικά βρίσκονται σε συναγερμό για προδοσία 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, κάτι που μπορεί να γίνει κάπως κουραστικό. Μόλις ανοιχτούν, όμως, θα πλημμυρίσουν τον σύντροφό τους με αγάπη, στοργή και τόση προσοχή. Είναι οξυδερκείς και διαισθητικοί παρατηρητές, που μπορούν να μυρίσουν ένα μυστικό από μίλια μακριά και μπορούν να συντονιστούν με τις αληθινές (ακόμη και ασυνείδητες) επιθυμίες όσων φροντίζουν. Οι οικογένειές τους είναι πολύ σημαντικές γι' αυτούς, επομένως καλύτερα να τα πηγαίνετε καλά με τη μαμά τους, το κολλητάρι τους ή και τη γιαγιά τους.

Καλά ταίρια: Αφροδίτη στον Καρκίνο, Σκορπιό, Ιχθύ ή Αιγόκερω

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΛΕΩΝ

Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό για εκείνους που έχουν την Αφροδίτη στον Λέοντα, από την αγάπη. Είναι αυτό που κάνει τον κόσμο τους να γυρίζει και αυτό που καταναλώνει τις σκέψεις τους. Είναι πραγματικά αρκετά θεατρικοί στην ερωτοτροπία, σαν να παίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα δραματικό έργο εποχής, για ένα απαγορευμένο ειδύλλιο. Θα τρέξουν και θα κουνήσουν τα φτερά τηn ουρά τους και οι σύντροφοι τους, θα ήταν καλύτερα να είναι προετοιμασμένοι να τους χειροκροτήσουν και να επαινέσουν αυτές τις εκδηλώσεις, αλλιώς θα αντιμετωπίσουν την οργή τους. 

Οι άνθρωποι της Αφροδίτη στον Λέοντα είναι εγκάρδιοι, γενναιόδωροι και στην πραγματικότητα αρκετά απλοί. Βασικά, το βαρόμετρο μιας υγιούς σχέσης για αυτούς είναι το πόση προσοχή τραβούν. Πρέπει να νιώθουν ότι είναι το κέντρο του κόσμου σας. Οι σύντροφοι που είναι επιπόλαιοι, αδιάφοροι, αποσπασμένοι ή κυκλοθυμικοί θα ανακαλύψουν σύντομα ότι αυτό οδηγεί σε συνεχή μούτρα. Χρειάζονται προσοχή, εκτίμηση και πάθος, αλλά σε αντάλλαγμα, οι σύντροφοι τους ανταμείβονται με ένα άτομο που τους φροντίζει και τους διασκεδάζει με τους καλύτερους τρόπους – και είναι απίστευτα στοργικός και πιστός. Αν θέλετε να ζήσετε σε μια ιστορία αγάπης, είναι εδώ που βρίσκονται εκείνοι που έχουν την Αφροδίτη στον Λέοντα.

Καλές αντιστοιχίες: Αφροδίτη στον Λέοντα, στον Κριό, στον Τοξότη ή στον Υδροχόο

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Οι άνθρωποι της Αφροδίτης στην Παρθένο ασχολούνται αποκλειστικά με τις λεπτομέρειες, επομένως θα αφιερώσουν το χρόνο τους για να γνωρίσουν κάποιον, συγκεντρώνοντας σταθερά τις απαραίτητες γνώσεις για το τι κάνει το αντικείμενο του πόθου τους, που συνήθως το κάνουν αρχικά από μια ασφαλή απόσταση. Πράγματι, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να συνειδητοποιήσει ένα άτομο με την Αφροδίτη στην Παρθένο ότι κάποιος του αρέσει πραγματικά, καθώς είναι εγγενώς προσεκτικός, ευαίσθητος και συγκρατημένος. Και ακόμη και αφού βγαίνετε ραντεβού για λίγο, εξακολουθούν να εκτιμούν τον χρόνο που περνούν με τον εαυτό τους.

Καλά ταίρια: Αφροδίτη στην Παρθένο, Ταύρο, Αιγόκερω, Δίδυμο ή Ιχθύ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ

Η Αφροδίτη στον Ζυγό κάνει τα άτομα που ανήκουν εκεί να είναι εξαιρετικά στο φλερτ, ευγενικοί εραστές και αληθινά ρομαντικά στην καρδιά. Τους αρέσει επίσης να είναι όλα αρμονικά, ισορροπημένα και εξιδανικευμένα στις σχέσεις, κάτι που μπορεί να φανεί επιφανειακό ή μη ρεαλιστικό στους άλλους, επειδή η ζωή είναι συνήθως πιο περίπλοκη, ακατάστατη και άδικη από ό,τι τους αρέσει να την βλέπουν. Η φυσική τους γοητεία και η οπτική τους για την αισθητική, τους δίνει την επιθυμία για μια παραμυθένια αγάπη. Είναι ευχάριστοι και εξυπηρετικοί σύντροφοι, μοιράζονται τη ζωή τους εύκολα και προσαρμόζονται στις ανάγκες των άλλων χωρίς φασαρία. Είναι μη συγκρουσιακά και θα κάνουν πολλά για να κατευνάσουν τους συντρόφους τους. 

Καλά ταίρια: Αφροδίτη στον Ζυγό, Δίδυμοι, Υδροχόος, Ταύρος ή Κριός

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

Τα άτομα με Αφροδίτη στον Σκορπιό προσελκύουν τους άλλους εύκολα επειδή έχουν μια έντονη σeξουαλικότητα και μια ακατανίκητη ανάγκη για επαφή με τους άλλους. Δεν υπάρχουν όρια στα επίπεδα οικειότητας που επιδιώκουν, είναι μυστικοπαθή και μόλις αγαπήσουν, είναι κολλημένοι, σε σχεδόν εμμονικό επίπεδο. Μην εκπλαγείτε αν γνωρίζουν με κάποιο τρόπο το όνομα του δασκάλου της τρίτης τάξης του δημοτικού που πηγαίνατε ή του προπάππου σας. Έχουν κάνει την έρευνά τους.

Καλά ταίρια: Αφροδίτη στον Σκορπιό, Ιχθύ, Καρκίνο, Κριό ή Ταύρο 

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Όσοι έχουν την Αφροδίτη στον Τοξότη είναι εξαιρετικά ελκυστικοί άνθρωποι, πολύ καλοί στο φλερτ, διασκεδαστικοί, ζεστοί, εξωστρεφείς και πρόθυμοι να δημιουργήσουν σχέσεις. Οι επαφές τους έρχονται εύκολα, αλλά οι αφοσιωμένες σχέσεις λιγότερο, επειδή έχουν μια βαθιά ριζωμένη ανάγκη να παραμείνουν ελεύθεροι και ανοιχτοί σε επιλογές. Είναι ανήσυχοι στην καρδιά και μπορούν εύκολα να εξαφανιστούν αν τα πράγματα δυσκολέψουν ή αν αισθάνονται πνιγμένοι, επικριμένοι ή ανέμπνευστοι. Πάντα μαθαίνουν και θέλουν να διασκεδάσουν και αν τους θέλετε, καλύτερα να μπορείτε να συνεχίσετε στα πάρτι μαζί τους.

Καλά ταίρια: Αφροδίτη στον Τοξότη, τον Κριό, τον Λέοντα ή τον Δίδυμο

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Τα άτομα με Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι προσεκτικά, φιλόδοξα, λατρεύουν τα υλικά αγαθά και επομένως, αναζητούν έναν κατάλληλα εντυπωσιακό σύντροφο, που να μπορούν να τον πάνε οπουδήποτε και ακόμη και να τον επιδείξουν λίγο. Αν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν έναν αλγόριθμο για να τα ταιριάξουν με αυτό το άτομο και να γλιτώσουν από το κυνηγητό, το φλερτ και την αβεβαιότητα, θα το έκαναν. Θέλουν απλώς το σωστό τελικό αποτέλεσμα, χωρίς όλη την ενοχλητική ακαταστασία των γνωριμιών. Είναι οργανωτικοί σε ό,τι αφορά την αγάπη και τη ζωή, και αν δεν ταιριάζεις στο πενταετές πλάνο τους, θα σου πουν αντίο.

Καλά ταίρια: Αφροδίτη στον Αιγόκερω, Ταύρο, Παρθένο ή Καρκίνο

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Οι άνθρωποι με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, αναζητούν έναν φίλο αλλά και έναν εραστή, κάποιον που μπορούν να μοιραστούν ιδέες, αλλά και να παίξουν μαζί του. Κυβερνιούνται σίγουρα από την καρδιά τους και προσεγγίζουν κάθε κατάσταση με λογική. Αυτό μπορεί να τους κάνει να φαίνονται κάπως απομακρυσμένοι κατά καιρούς και είναι πραγματικά τρομοκρατημένοι από τον συναισθηματισμό. Είναι έξυπνοι και ανοιχτόμυαλοι και τους αρέσει να μιλάνε για οτιδήποτε και για όλα. Ειδικά, αν ο συνομιλητής του είναι κάποιος ξένος, τόσο το καλύτερο. Η ελευθερία είναι το κοινό θέμα εδώ. Χρειάζονται στρέμματα χώρου για να περιπλανηθούν και να εξερευνήσουν τον κόσμο και θα δώσουν το ίδιο και στον σύντροφό τους. 

Καλά ταίρια: Αφροδίτη στον Υδροχόο, Ζυγό, Δίδυμο ή Λέοντα

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ

Οι άνθρωποι με την Αφροδίτη στους Ιχθείς, είναι οι κλασικοί ρομαντικοί του ζωδιακού κύκλου. Ιντριγκαδόροι, γαλήνιοι, συγχωρητικοί, ποιητικοί, παιχνιδιάρηδες και ευαίσθητοι. Είναι σχεδόν πολύ γλυκά πλάσματα για τον κόσμο και πρέπει να φυλάσσονται στο δωμάτιο του ψηλότερου πύργου μέχρι να εμφανιστεί ένας κατάλληλος Πρίγκιπας/Πριγκίπισσα. Επειδή είναι τόσο καλοί, μπορεί να δυσκολεύονται να πουν όχι σε όλους τους μνηστήρες (έχουν πολλούε γιατί είναι τόσο εύκολο να τα πας καλά μαζί τους), ακόμα κι αν κάποιοι από αυτούς, ειλικρινά, είναι χάλια.

Καλά ταίρια: Αφροδίτη στους Ιχθείς, Καρκίνος, Σκορπιός ή Παρθένος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
27 / position1: 625 / position2: 1327
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb