ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Πες μου το ζώδιό σου να σου πω τη σeξουαλική σου ταυτότητα

Η αστρολογία σου ανοίγει τα μάτια και σε αυτόν τον τομέα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Πες μου το ζώδιό σου να σου πω τη σeξουαλική σου ταυτότητα
Photo by cottonbro from Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάθε ζώδιο έχει μια μοναδική σeξουαλική ταυτότητα και είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ποιο χρειάζεται τι. Γιατί ενώ το βρώμικο σeξ μπορεί να λειτουργήσει για έναν Τοξότη, κατά πάσα πιθανότητα θα απομακρύνει έναν Ταύρο και αν βγαίνεις μαζί του, δεν το θέλεις αυτός σιγουρα.

Όσο περισσότερα γνωρίζετε για τη σeξουαλική ταυτότητα του ζωδίου σας, τόσο πιο καυτό θα είναι το σeξ σας. Κρατήστε σημειώσεις, καθώς πρόκειται να γίνουν πολύ σοβαρές αποκαλύψει.

Επιπλέον, για ακόμη περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε τα ζώδια του αστολογικού σας χάρτη, ειδικότερα το ζώδιο του Άρη, που λέει τα πάντα για τη λίμπιντο σας, αλλά και το ζώδιο της Αφροδίτης, που σας αποκαλύπτει πως νιώθετε καλύτερα την ηδονή.

ΚΡΙΟΣ: 21 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΩΣ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Οι Κριοί είναι διαβόητοι για την παρορμητική, γρήγορη προσέγγισή τους στη ζωή. Τροφοδοτούνται από το πάθος, επομένως είναι εξαιρετικά ενεργοποιημένοι από ξαφνικές εκρήξεις επιθυμίας. Ένα sext στη μέση της ημέρας; Ένας ψίθυρος στο αυτί τους σε ένα πάρτι; Είναι εδώ για αυτό.

ΤΑΥΡΟΣ: 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΩΣ 20 ΜΑΪΟΥ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κυβερνούμενος από την Αφροδίτη (τον πλανήτη της αγάπης και της ομορφιάς), ο Ταύρος είναι ένα από τα πιο ρομαντικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Τους αρέσει να εξερευνούν τις αισθήσεις τους, επομένως η σeξουαλική τους όρεξη είναι στενά συνδεδεμένη με τον ήχο, την όραση, τη γεύση, την όσφρηση και την αφή. Σε αντίθεση με τον Κριό, του αρέσει να παίρνει τα πράγματα αργά και σταθερά, επομένως θα ήταν ενθουσιασμένος να περνά πολύ χρόνο στο προκαταρκτικό παιχνίδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 ΜΑΪΟΥ ΕΩΣ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ

Τα πάντα στη ζωή του Διδύμου αφορούν τη δυαδικότητα. Ενώ μερικοί Δίδυμοι μπορεί να ασπαστούν αυτήν την ιδιότητα κυριολεκτικά, αυτά τα έξυπνα ζώδια του αέρα έχουν περισσότερο από αρκετό χάρισμα για να κάνουν μια μονογαμική περιπέτεια να αισθάνεται σαν όpγιο. Εν ολίγοις: Τίποτα δεν ανάβει περισσότερο τους Διδύμους από πολλούς σeξουαλικούς πειραματισμούς. Ζουν με το σύνθημα «Η ποικιλία είναι το καρύκευμα της ζωής». Σοβαρά, είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν σχεδόν οτιδήποτε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 22

Η οικειότητα είναι μεγάλη υπόθεση για αυτά τα γλυκά και ευαίσθητα ζώδια του νερού. Συμβολιζόμενοι από το καβούρι, οι Καρκίνοι πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς πριν βγουν από το καβούκι τους και ο πιο γρήγορος τρόπος για να καλλιεργήσουν την εμπιστοσύνη τους, είναι μέσω της σωματικής εγγύτητας. Οι Καρκίνοι κυβερνώνται από τη Σελήνη, τον πλανήτη των συναισθημάτων - μην φοβάστε να βγάλετε όλες τις ρομαντικές χειρονομίες σας στο τραπέζι. Αυτό το ζώδιο λατρεύει με τις αγκαλιές και τα αισ8ησιακά χάδια. Μην ντρέπεστε να συναναστραφείτε με τον Καρκίνο εpαστή σας.

ΛΕΩΝ: 23 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Οι Λέοντες είναι συνδεδεμένοι με το δράμα, οπότε όταν πρόκειται για σeξ, η κρεβατοκάμαρα μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε σκηνή θεάτρου. Το πιο σημαντικό για τα λιοντάρια βέβαια, είναι να νιώθουν επιθυμητά. Συγκινούνται με τη σκέψη ότι είναι περιζήτητα, ειδικά όταν το πάθος που ζουν οδηγεί σε κινηματογραφικό έpωτα. Αν σας στείλουν γuμνό υλικό, να είστε πολύ ευγνώμονες και να τους πείτε, αναλυτικά, πόσο καυτοί φαίνονται. Θα μπορούσαν ακόμη και να προτείνουν να φτιάξουν μια σeξουαλική ταινία. Εξάλλου είναι γεννημένοι αστέρες του κινηματογράφου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΩΣ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Παραδοσιακά, το ζώδιο της Παρθένου συμβολίζεται από το παρθένο αρχέτυπο - μια ξεπερασμένη σχέση, που μερικές φορές οδηγεί στην εσφαλμένη υπόθεση ότι οι Παρθένοι είναι ξενέρωτοι. Η αλήθεια είναι το αντίθετο. Σαν ξαναμένοι έφηβοι, οι Παρθένοι έχουν απόλυτη εμμονή με το σeξ και απολαμβάνουν πραγματικά κάθε στιγμή του. Είναι αισθησιακά ζώδια της γης και ένας πλήρως σεναριακός γύρος σeξ με παιχνίδια ρόλων πρέπει να είναι στο μενού, όπως και πολλές βρώμικες κουβέντες, αν θέλετε να τους τρελάνετε.

ΖΥΓΟΣ: 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης και της ομορφιάς. Αντίστοιχα, οι Ζυγοί τείνουν να αντιμετωπίζουν τους εpαστές τους σαν πολύτιμα έργα τέχνης. Με ένα τόσο εκλεπτυσμένο γούστο, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι Ζυγοί ενεργοποιούνται από την κομψότητα. Το να αφιερώσετε χρόνο για να φτιάξετε στον Ζυγό σας ένα κοκτέιλ και να βάλετε υπέροχη μουσική, είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να του κάνετε. Οι Ζυγοί είναι επίσης πολύ οπτικοί άνθρωποι, επομένως θα εκτιμήσουν μερικά πολυτελή εσώpουχα ή ένα καλλιτεχνικό (ή βρώμικο) γuμνό. Τους αρέσει επίσης η αλλαγή ρόλων στο σeξ, αλλά και τα mind games.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Στην αστρολογία, οι Σκορπιοί κυβερνούν τα γeννητικά όργανα, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη που θεωρούνται ένα από τα πιο ερωτικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Η ενέργεια ενός Σκορπιού συνδυάζει το αγνό πάθος, με την ψυχική συναισθηματική οικειότητα, καθιστώντας τον απόλυτα ελκυστικό. Κυβερνούμενοι από τον Πλούτωνα, τον πλανήτη του κάτω κόσμου, οι Σκορπιοί λατρεύουν να βουτούν στο παιχνίδι εξουσίας και είναι εξαιρετικά ανοιχτοί στις εξερευνήσεις παιχνιδιών κυριαρχίας και υποταγής. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Οι Τοξότες είναι εξερευνητές, επομένως η μεγαλύτερη στροφή τους θα είναι πάντα η περιπέτεια. Ο Τοξότης βλέπει τη σωματική επαφή σαν μια ευκαιρία για συναισθηματική ανακάλυψη και πνευματική επέκταση. Αυτό το ζώδιο της φωτιάς διεγείρεται εξαιρετικά από οτιδήποτε έχει μια ένδειξη κινδύνου, οπότε μην εκπλαγείτε αν ο Τοξότης εραστής σας τρελαίνεται να κάνει δημόσιο σeξ, ενώ και το ομαδικό σeξ μπορεί επίσης να είναι μέσα στο μυαλό του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Ο Αιγόκερως είναι το πιο φιλόδοξο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και η σeξουαλική του ορμή δεν αποτελεί εξαίρεση. Αυτά τα επιχειρηματικά ζώδια της γης παίρνουν στα σοβαρά το σeξ και περιμένουν ότι και οι σύντροφοί τους θα κάνουν το ίδιο. Θέλουν να έχουν μια πλούσια ερωτική ζωή, γεμάτη με πολλές kιnky περιπέτειες, οπότε μην φοβάστε να απελευθερωθείτε με αυτές τις τρελές κατσίκες. Το παιχνίδι ρόλων και η δυναμική dom/sub, είναι από τα αγαπημένα τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΩΣ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Οι Υδροχόοι είναι οι εξωγήινοι του ζωδιακού κύκλου - αυτοί οι εκκεντρικοί αντικομφορμιστές, έχουν πάντα το μυαλό τους στα σύννεφα. Αλλά, όταν πρόκειται για σeξ, αυτό το επαναστατικό ζώδιο του αέρα δεν φοβάται να κατέβει στη γη. Οι Υδροχόοι ενεργοποιούνται από οτιδήποτε έρχεται σε αντίθεση με τις κοινωνικές συμβάσεις. Λατρεύουν το μυστήριο, οπότε η χρήση μιας μάσκας ή ενός δεσίματος των ματιών είναι βέβαιο ότι θα αυξήσει την θερμοκρασία του δωματίου σας.

ΙΧΘΥΣ: 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΩΣ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

Οι Ιχθείς είναι εξαιρετικά πνευματικοί και ενσυναίσθητοι, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά ενεργοποιημένοι από βαθιά πνευματικές συνδέσεις. Διεγείρονται από εξερευνήσεις εκτός αυτού του κόσμου, οπότε φροντίστε να εξερευνήσετε τις γωνίες του ψυχικού σας κόσμου με αυτό το ζώδιο του νερού. Ίσως δε, προσθέσετε μια ανάγνωση ταρώ ή έναν κοινό διαλογισμό για να αναβαθμίσετε πραγματικά αυτή τη διαισθητική σύνδεση. Επιπλέον, σε αυτά τα ζώδια, αρέσει να πηγαίνουν με τη ροή, έτσι το σeξ σε ντους και υδρομασάζ είναι σίγουρα απαραίτητα. Οι δημιουργικοί Ιχθείς, είναι οι καλλιτέχνες και οι ποιητές του ζωδιακού κύκλου, άρα ασχολούνται με το συναισθηματικό και οικείο σeξ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
13 / position1: 503 / position2: 1211
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb