ENTERTAINMENT

Τα 5+1 διάσημα αδέρφια των Celebrities

Γνώριζες την αδερφή της Jlo και τον αδερφό του Brad Pitt

Τα 5+1 διάσημα αδέρφια των Celebrities
@lyndalopez08 / Instagram

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τους διάσημους και κυρίως για τους Αμερικανούς celebrities έχουν δημοσιευτεί τα πάντα. Έχουμε υπεραναλύσει για τις ζωές τους, τους νέους έρωτες, τους χωρισμούς και όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους. Όμως σπάνια αναφερόμαστε στα αδέρφια τους.

Τα αδέρφια κάποιων celebrities είναι επιτυχημένοι επαγγελματίες, που διαπρέπουν στο επάγγελμά τους και μπορεί να είναι και οι ίδιοι «διάσημοι» στον χώρο τους.

Δημοσιογράφος, CEO εταιρίας και μηχανικός αεροδιατημικής είναι μόνο μερικά από τα επαγγέλματα που θα δείτε στην παρακάτω λίστα.

Lynda Lopez, η αδερφή της Jennifer Lopez

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lynda Lopez (@lyndalopez08)

Η νεότερη αδερφή της Jennifer Lopez είναι μια διάσημη δημοσιογράφος που ζει και εργάζεται στην Νέα Υόρκη. Μάλιστα έχει βραβευθεί και με Emmy για τη δημοσιογραφική της δουλειά. Παράλληλα οι δύο αδερφές έχουν ιδρύσει από κοινού την, Nuyorican Productions.

Doug Pitt, ο αδερφός του Brad Pitt

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @bradpitt.italian.fanpage

Ο Doug είναι ένα από τα πιο δυνατά ονόματα στον χώρο των επιχειρήσεων αλλά και της φιλανθρωπίας. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1991 όταν ίδρυσε μια εταιρεία τεχνολογίας. Αργότερα πούλησε ένα μέρος της εταιρείας αλλά την ξανααγόρασε πίσω και σήμερα είναι γνωστή ως Pitt Technology Group.

Είναι επίσης ιδιοκτήτης του Pitt Development Group, μιας εταιρείας που ειδικεύεται σε ακίνητα, κυρίως σε ιατρικά γραφεία. Από την πλευρά της φιλανθρωπίας, ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου πολλών φιλανθρωπικών οργανώσεων, όπως το Make a Wish και ο Ερυθρός Σταυρός, και το 2008 ίδρυσε το Care to Learn, ένα ίδρυμα που επικεντρώνεται στα τρόφιμα, την υγιεινή και τις ανάγκες υγείας των χαμηλών εισοδηματικά μαθητών, ώστε να μπορούν να έχουν καλύτερες επιδόσεις στο σχολείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα συμμετείχε και σε πολλά projects στην Αφρική και του δόθηκε ο τίτλος του Πρέσβη Καλής Θέλησης στη Δημοκρατία της Τανζανίας για το έργο του.

Sami Hayek, ο αδερφός της Salma Hayek

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Στην οικογένεια Hayek, το πάθος για την τέχνη δεν βρίσκεται μόνο στη Salma αλλά συναντάται και στον μικρότερο αδερφό της, τον Sami, καθώς είναι επίσης καλλιτέχνης — αλλά όχι της υποκριτικής, του σχεδίου. Είναι ένας διάσημος σχεδιαστής επίπλων στην υψηλή κοινωνία του Λος Άντζελες. Έχει το δικό του στούντιο και, όπως εξήγησε, συνεργάζεται με Μεξικανούς τεχνίτες που φτιάχνουν έπιπλα που πωλούνται σε όλο τον κόσμο και τα κέρδη πάνε σε αυτούς.

Antonia Kidman, η αδερφή της Nicole Kidman

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman)

Ίσως το όνομά της να μην μας θυμίζει τίποτα, αλλά στην πατρίδα της την Αυστραλία, η μικρότερη αδερφή της Nicole είναι διάσημη. Η Antonia είναι επίσης ηθοποιός, αλλά μικρότερου βεληνεκούς, καθώς δούλεψε μόνο σε μια αυστραλιανή τηλεοπτική σειρά, αν και είναι επίσης παραγωγός και παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών και συγγραφέας 2 βιβλίων.

Gemma Styles, η αδερφή του Harry Styles

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gemma Styles (@gemmastyles)

Όταν ο Βρετανός τραγουδιστής έγινε διάσημος, η αδερφή του δεν έμεινε στη σκιά του, καθώς οι θαυμαστές έμαθαν σύντομα το όνομά της. Η Gemma έγινε influencer με 7 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram. Η ίδια έχει ένα podcast και ένα blog όπου μιλά για θέματα ψυχικής υγείας, τον φεμινισμό και τη βιωσιμότητα. Η γραφή της δημοσιεύτηκε σε αναγνωρισμένα μέσα, όπως το Teen Vogue και το Glamour. Έχει επίσης τη δική της μάρκα γυαλιών ηλίου.

Michael Cameron, ο αδερφός του James Cameron

Όταν ο καταξιωμένος σκηνοθέτης γύριζε τον Τιτανικό, είχε ένα πρόβλημα: οι κάμερες δεν άντεξαν την πίεση του νερού όταν γύριζαν τις υποβρύχιες σκηνές που εξερευνούσαν τα συντρίμμια. Είχε όμως τη φαεινή ιδέα να προσλάβει τον αδελφό του, ο οποίος είναι μηχανικός αεροδιαστημικής, για να κατασκευάσει τηλεκατευθυνόμενες κάμερες που θα άντεχαν την υψηλή πίεση.

Ωστόσο, ο «Mike» δεν είναι μόνο αφιερωμένος σε αυτή την καριέρα, αλλά έχει κάνει και κινήσεις στον κινηματογραφικό κόσμο, αλλά ως μέλος του τεχνικού συνεργείου, και μάλιστα ως κασκαντέρ το 1994. Ο αδερφός του βασίστηκε και πάλι στην τεχνογνωσία του στο ντοκιμαντέρ, Aliens of the Deep, όπου ήταν ο οδηγός του υποβρύχιου εξερευνητή που επιχείρησε να συναντήσει τα πιο παράξενα πλάσματα της θάλασσας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 414 / position2: 5695
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb