ENTERTAINMENT

Σταρόβας για Παναγιωτόπουλο: Ένας άνθρωπος που ξέρεις 30 χρόνια έχει δεύτερη ζωή

«Μια δεύτερη ζωή την οποία επιμελώς την έκρυβε από τους πάντες»
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΔΕΚ 18, 2021
Σταρόβας για Παναγιωτόπουλο: Ένας άνθρωπος που ξέρεις 30 χρόνια έχει δεύτερη ζωή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τη δική του άποψη εξέφρασε ο Δημήτρης Σταρόβας, το μεσημέρι του Σαββάτου, σχετικά με το πρόσωπο του Στάθη Παναγιωτόπουλου με τον οποίο και είχε προσωπική σχέση.

Μάλιστα, ύστερα από τις τελευταίες πολυσυζητημένες εξελίξεις, ο συνεργάτης του Όλα Γκουντ ομολόγησε πως έπεσε από τα σύννεφα.

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, ο Δημήτρης Σταρόβας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμασταν στο κανάλι μου στο Youtube συνεργάτες, στο τηλεοπτικό Νηστικό Αρκούδι, κάναμε αρκετά πράγματα μαζί. Σαν ψέματα μου φαίνεται… Δεν μπορώ να… Δηλαδή τώρα κοίταζα και νόμιζα πως πρόκειται για κάποιον που δε γνωρίζω».

«Το χρονικό το πληροφορήθηκα και 'γω την ημέρα που έγινε η πρώτη εκπομπή, λίγο πριν. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν αυτή η έκπληξη που λες «δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα». Μετά μετατράπηκε σε ένα σοκ όταν είδα την εκπομπή και πληροφορήθηκα ότι ο ίδιος επικοινώνησε με τον Κανάκη και του είπε ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Και μετά τα γνωστά… Θυμός και οργή» πρόσθεσε ο γνωστός μουσικός στην εκπομπή της Νάταλι Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα στον ΣΚΑΪ.

«Δεν είναι εύκολο να συνειδητοποιείς ότι ένας άνθρωπος που γνωρίζεις επί τριάντα χρόνια έχει τελικά μια δεύτερη ζωή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μια δεύτερη ζωή την οποία επιμελώς την έκρυβε από τους πάντες» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Σταρόβας στο Όλα Γκουντ στον ΣΚΑΪ. «Δεν είχαμε να κάνουμε, που την «πατήσαμε», με έναν άνθρωπο που… δραπέτευσε από κάπου! Ή ήταν το μάτι του κάπως ώστε να είμαστε όλοι σε εγρήγορση. Υπήρχε μάλιστα και μια χαριτωμενιά σε όλο αυτό και ελπίζω να μην παρεξηγηθεί. Δεν ένιωθες τον κίνδυνο».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 316 / position2: 1219
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb