ENTERTAINMENT

Ταινίες της εβδομάδας: Ένας πραγματικά amazing Spider – Man

Spider - Man No Way Home – Αμνός - Μετά την Αγάπη – Ελπίδα - Dissolved - Τραγούδα! 2
Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Ταινίες της εβδομάδας: Ένας πραγματικά amazing Spider – Man
@lwlies.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Spider - Man No Way Home

του Τζον Γουότς. Με τους Τομ Χόλαντ, Ζεντάγια, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Τζον Φαβρό.

Περιπέτεια 2021, ΗΠΑ 150’

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για πρώτη φορά στην κινηματογραφική ιστορία του Spider-Man, η ταυτότητά του αποκαλύπτεται, φέρνοντας τις ευθύνες του ως Super Hero σε πόλεμο με την κανονικότητα στη ζωή του και θέτοντας αυτούς που αγαπά περισσότερο σε κίνδυνο.
Όταν απευθύνεται στον Δρ. Strange να τον βοηθήσει με την αποκατάσταση του μυστικού του, το ξόρκι ανοίγει μια πόρτα στον κόσμο που επιτρέπει να ελευθερωθούν οι πιο δυνατοί εχθροί που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο Spider-Man σε κάθε σύμπαν. Τώρα, ο Πίτερ πρέπει να ξεπεράσει την πιο μεγάλη πρόκληση, που θα αλλάξει για πάντα το δικό του αλλά και το μέλλον του Πολυσύμπαντος.

Αμνός (Lamb)

του Βαλντιμάρ Γιοχάνσον. Με τους Νούμι Ράπας, Χίλμιρ Σνερ Γκούντνανσον, Μπιόρν Χλίνουρ Χάραλντσον.

Θρίλερ 2021, Σουηδία – Ισλανδία – Πολωνία 106’

Σε μια απομονωμένη γωνιά της Ισλανδίας, ένα παντρεμένο ζευγάρι κτηνοτρόφων ζουν με το κοπάδι τους σε μια φάρμα. Όταν ανακαλύπτουν ένα μυστηριώδες νεογέννητο αρνάκι στην γη τους, αποφασίζουν να το κρατήσουν και να το μεγαλώσουν σαν παιδί τους. Η απρόσμενη αυτή άφιξη στην οικογένεια θα τους φέρει χαρά αλλά στην πορεία όλα θα ανατραπούν. Η φύση δεν φαίνεται να συνηγορεί υπέρ αυτής της αλλόκοτης μορφής κηδεμονίας…

Μετά την Αγάπη (After Love)

του Αλίμ Καν. Με τους Τζοάνα Σκάνλαν, Νάταλι Ρίτσαρντ, Νάσερ Μεμάρτζια, Ταλίντ Αρίς.

Δραματική 2020, Ην. Βασίλειο 89’

Μετά το θάνατο του συζύγου της, η βρετανίδα Mary Hussain ανακαλύπτει το μεγάλο μυστικό του άντρα της στην άλλη άκρη του αγγλικού καναλιού, στο Καλαί της Γαλλίας.

Ελπίδα (Hope)

της Μαρία Σοντάλ. Με τους Aντρεα Μπριν Χόβιγκ, Στέλαν Σκάρσγκαρντ.

Δραματική 2020, Νορβηγία – Σουηδία – Δανία 125’

Η Άνια (Άντρεα Μπριν Χόβιγκ) και ο Τόμας (Στέλαν Σκάρσγκαρντ) ζουν ανεξάρτητα ο ένας από τον άλλον, απορροφημένοι και οι δύο στις δημιουργικές καριέρες τους. Όταν όμως η Άνια λαμβάνει μία σοκαριστική ιατρική διάγνωση, η ζωή τους διαλύεται και φέρνει στην επιφάνεια την παραμελημένη τους αγάπη. Η Άνια, μόνη με τη θλίψη και τους φόβους της συνειδητοποιεί ότι χρειάζεται την πλήρη στήριξη και βοήθεια του Τόμας. Ξεκινούν και οι δύο μαζί ένα δύσκολο ταξίδι, στη διάρκεια του οποίου ανακαλύπτουν τον εαυτό τους και τον σύντροφό τους ξανά.

Dissolved

του Θοδωρή Βουρνά. Με τους Ευθύμη Γεωργόπουλο, Μαρία Θωμά, Χρήστο Καπενή, Γιάννη Βασιλώττο, Νίκο Μέλλο, Θαλασσινή Βοσταντζόγλου, Αλέξιο Κοτσώρη, Λία Τσάνα και η Στεφανή Καπετανίδη.

Δραματική 2021, Ελλάδα 105’

Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Θοδωρή Βουρνά αποτελεί ένα δράμα που αφορά τις ζωές τριών ζευγαριών μέσα σε τρεις δεκαετίες. Συνδετικό κρίκο μεταξύ τους αποτελεί ένας μυστηριώδης άντρας.

Τραγούδα! 2 (Sing 2)

του Γκαρθ Τζένινγκς.

Animation 2021, ΗΠΑ 112’

Τα ταλαντούχα ζωάκια που λατρέψαμε, επανέρχονται για να ετοιμάσουν ακόμη μια φαντασμαγορική παράσταση. Τα πράγματα, όμως, δεν θα είναι τόσο εύκολα. Η ομάδα τους πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με τον γκάνγκστερ Τζίμι Κρίσταλ, προκειμένου να καταφέρει να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
28 / position1: 45 / position2: 184
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb