ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τι είναι η «Παγωμένη Πανσέληνος» και πώς θα επηρεάσει τα ζώδια

Aναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια
AstroGirl
Τι είναι η «Παγωμένη Πανσέληνος» και πώς θα επηρεάσει τα ζώδια
Photo by Frank Cone from Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H «Παγωμένη Πανσέληνος»  του Δεκεμβρίου φτάνει στο μέγιστο της δυναμικής της το Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021 λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Ξεκινήστε να ψάχνετε για την Πανσέληνο λίγο πριν τη δύση του ηλίου καθώς θα αρχίσει να φαίνεται πάνω από τον ορίζοντα.  Τι κάνει αυτή την πανσέληνο ξεχωριστή; Η πανσέληνος κάθεται πάνω από τον ορίζοντα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Γιατί ονομάζεται έτσι;

Τα ονόματα της Σελήνης προέρχονται από ιθαγενείς Αμερικανούς. Διάφοροι ιθαγενείς Αμερικανοί παραδοσιακά χρησιμοποιούσαν τα μηνιαία φεγγάρια και τα αντίστοιχα ζώδια της φύσης ως ημερολόγιο για να παρακολουθούν τις εποχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εναλλακτικά ονόματα Σελήνης Δεκεμβρίου

Άλλα ονόματα που παραπέμπουν στο κρύο και το χιόνι περιλαμβάνουν Drift Clearing Moon (Cree), Frost Exploding Trees Moon (Cree), Moon of the Popping Trees (Oglala), Hoar Frost Moon (Cree), Snow Moon (Haida, Cherokee) και Winter Maker Moon (Western Abenaki).

Αυτή η πανσέληνος έχει επίσης ονομαστεί Long Night Moon (Mohican), καθώς ανατέλλει κατά τις «μακρότερες» νύχτες του έτους, που είναι κοντά στο χειμερινό ηλιοστάσιο του Δεκεμβρίου. Αυτό το όνομα ταιριάζει διπλά επειδή η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου μένει πάνω από τον ορίζοντα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα απ'ό,τι συνήθως.

ΚΡΙΟΣ (21 ΜΑΡΤΙΟΥ – 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)

Το μυαλό σας έχει πάρει φωτιά! Έχετε ένα σημαντικό μήνυμα που θα θέλατε να μεταδώσετε στον κόσμο. Αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε μια σημαντική προσπάθεια ομιλίας, διαφήμισης ή κάποια δουλειά επικοινωνίας ή μέσων κοινωνικής δικτύωσης με μεγάλη επιτυχία. 

ΤΑΥΡΟΣ (20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – 20 ΜΑΪΟΥ)

Τα χρήματα είναι στο μυαλό σας! Η ευημερία θα μπορούσε σύντομα να είναι στο δρόμο σας. Η πανσέληνος θα φέρει στο αποκορύφωμα ένα σημαντικό οικονομικό θέμα για εσάς — ίσως με τη μορφή αύξησης, νέας προσφοράς εργασίας ή μεγάλης επιταγής.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 ΜΑΪΟΥ – 20 ΙΟΥΝΙΟΥ)

Ήρθε η ώρα να μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι! Η πιο σημαντική πανσέληνος του χρόνου έφτασε για εσάς, καθώς φτάσατε σε μια σημαντική καμπή. Κάποιο γεγονός ζωτικής προσωπικής σημασίας θα φτάσει στο αποκορύφωμα αυτή τη στιγμή, ίσως να σας κλείσει που θα βελτιώσει τη ζωή σας στο μέλλον. Ένας σημαντικός εγκάρδιος στόχος ή όνειρο θα μπορούσε επίσης να είναι εφικτός. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21 ΙΟΥΝΙΟΥ – 22 ΙΟΥΛΙΟΥ)

Ετοιμαστείτε για ξεκούραση, επαναφόρτιση και χαλάρωση, Καρκίνε. Αυτή η πανσέληνος θα σας ενθαρρύνει να επαναφέρετε τις συναισθηματικές μπαταρίες σας και το έχετε κερδίσει! Θα είστε αρκετά στοχαστικοί και νοσταλγικοί αυτή τη στιγμή, επομένως ακούστε το ένστικτό σας.

ΛΕΩΝ (23 ΙΟΥΛΙΟΥ – 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ)

Ας γίνουμε κοινωνικοί! Είστε πάντα δημοφιλείς, αλλά με αυτή την πανσέληνο που αναδεικνύει τις φιλίες σας, θα είστε στην κορυφή της λίστας των αγαπημένων όλων!  Κυκλοφορήστε ανάμεσα σε αυτούς που αγαπάτε και αφιερώστε χρόνο για να δείξετε πόσο τους εκτιμάτε. Η αγάπη που θα λάβετε θα επιστρέψει δεκαπλάσια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ)

Μια μεγάλη επαγγελματική νίκη θα μπορούσε πλέον να είναι εφικτή. Μια προαγωγή, μια νέα προσφορά εργασίας, ένα ορόσημο ή μια ευκαιρία για δημόσιο έπαινο μπορεί να παρουσιαστεί κοντά σε αυτή τη στιγμή. Η προηγούμενη σκληρή δουλειά σίγουρα θα εκτιμηθεί και ήρθε η ώρα να ρίξετε το βλέμμα σας σε νέους στόχους το 2022.

ΖΥΓΟΣ (23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ)

Εξερευνήστε την απεραντοσύνη της ζωής και του κόσμου! Θα μπορούσατε τώρα να είστε έτοιμοι να προσανατολιστείτε προς μια νέα κατεύθυνση που κόβει την ανάσα ή να κάνετε σχέδια για το 2022! Αυτή η πανσέληνος θα σας δώσει ενέργεια να αλλάξετε ελαφρώς το αφήγημα της ζωής σας και να εξετάσετε τι άλλο θέλετε να μάθετε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)

Η πανσέληνος θα σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με τα πιο ευαίσθητα μέρη σας - συναισθηματικά και σωματικά. Πρέπει να αξιολογήσετε εάν οι αυθεντικές ανάγκες σας ικανοποιούνται από τον σύντροφό σας. Εάν ενδιαφέρεστε να ασχοληθείτε με επενδύσεις, τώρα θα ήταν μια ευνοϊκή στιγμή για να το κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ)

Συνεργασία είναι η λέξη. Αυτή η πανσέληνος θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με κάποιον σε επαγγελματικό επίπεδο ή και συναισθηματικό. Οι ελεύθεροι Τοξότες μπορεί να έχουν την τύχη να βρουν ένα τέλειο ταίρι, οπότε φροντίστε να βγάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω. Η αγάπη δεν θα σας βρει αν δεν κάνετε προσπάθεια! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ)

Η πανσέληνος αυτή θα σας απασχολήσει περισσότερο από ποτέ. Μπορεί τώρα να επικεντρωθείτε σε ένα σημαντικό έργο για τον εργοδότη σας που πρέπει να έχει τελική έγκριση. Το φεγγάρι αυτό θα μπορούσε να σας επιστήσει την προσοχή στην υγεία σας ή στη φυσική σας κατάσταση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ)

Οι ελεύθεροι Υδροχόοι δεν πρέπει να αφήσουν αυτή την ενέργεια να πάει χαμένη, καθώς θα μπορούσατε να βρείτε κάποιον που είναι αδελφή ψυχή. Μην περιμένετε απλώς να σας έρθει η αγάπη: Πρέπει να βγάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω. Οι δεσμευμένοι Υδροχόοι μπορούν επίσης να απολαύσουν αυτήν την ενέργεια, καθώς έχετε την ευκαιρία να προγραμματίσετε ένα αξέχαστο, μαγικό ραντεβού με τον σύντροφό σας. 

ΙΧΘΥΣ (19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – 20 ΜΑΡΤΙΟΥ)

Αυτή η πανσέληνος θα φέρει στο αποκορύφωμα μια οικιακή, οικογενειακή ή ακίνητη υπόθεση για εσάς. Μερικοί Ιχθύες θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν μια υπέροχη συγκέντρωση στο σπίτι τους με τους συγγενείς τους. Άλλοι μπορεί να σκέφτονται μια μεγάλη ανακαίνιση, αναδόμηση ή μετακόμιση τώρα ή τον επόμενο χρόνο. Εάν το κάνετε, θα σας αρέσουν τα αποτελέσματα — αλλά αφιερώστε χρόνο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
29 / position1: 404 / position2: 677
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb