ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

4 ζώδια θα δουν αλλαγές στη ζωή τους πριν φύγει η χρονιά

Όλοι θα επηρεαστούν με κάποιο τρόπο, σχήμα ή μορφή όμως αυτά τα τέσσερα θα είναι κάπως πιο τυχερά
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
4 ζώδια θα δουν αλλαγές στη ζωή τους πριν φύγει η χρονιά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενώ λέμε πως είναι χειμώνας, μόνο σήμερα, στις 21 Δεκεμβρίου, το φθινόπωρο φεύγει και θα δώσει τη θέση του στο χειμώνα - και αυτό σημαίνει τρεις μήνες με χαμηλές θερμοκρασίες και μια... γενικότερη χειμερία νάρκη.

Και μαζί με αυτό έρχεται μια νέα εποχή - καθώς ο Ηλιος θα περάσει στον Αιγόκερω την ίδια μέρα - και πρέπει να μάθετε ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από το χειμερινό ηλιοστάσιο του 2021 (γνωστή και ως η πρώτη ημέρα του χειμώνα ).

Όλοι θα επηρεαστούν από την έλλειψη ζεστασιάς και ηλιακού φωτός με κάποιο τρόπο, σχήμα ή μορφή, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχουν τέσσερα τυχερά ζώδια που θα επωφεληθούν κυρίως από την κινητήρια ενέργεια που έρχεται με το χειμερινό ηλιοστάσιο.

Αυτα είναι τα ζωδια Κριος, Καρκινος, Ζυγος και Αιγοκερως

Η ενέργεια του Αιγόκερω είναι μυητική, προσανατολισμένη στο στόχο και στην παραγωγικότητα. Υπάρχει μια επιθυμία να κινηθούν τα πράγματα πιο γρήγορα και να απογειωθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, επομένως είναι απολύτως λογικό αυτό το κουαρτέτο να αισθάνεται αυτή την ενέργεια περισσότερο από όλους.

ΚΡΙΟΣ: Ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, η εποχή του Αιγόκερου ευθυγραμμίζεται τέλεια με τη φιλόδοξη, προσανατολισμένη στη δράση φύση σας, και καθώς ο ήλιος μεταβαίνει στον 10ο οίκο της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σας στις 21 Δεκεμβρίου, θα νιώθετε αυτή την ενέργεια αρκετά έντονα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

KΑΡΚΙΝΟΣ: Ως αδελφικό ζώδιο του Αιγόκερου, αυτή η ενέργεια θα σας επηρεάσει σχεδόν άμεσα, ειδικά στον τομέα των γνωριμιών και των σχέσεων. Με τον ήλιο να διασχίζει τον έβδομο οίκο σας, οι συνδέσεις και οι δεσμοί σας με τους άλλους είναι πιθανότατα η πρώτη σας προτεραιότητα αυτή τη στιγμή.

ΖΥΓΟΣ: Ως το κύριο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου που κυβερνά η Αφροδίτη, οι Ζυγοί αισθάνονται την ενέργεια των ημερών διαφορετικά, αφού οι Αιγόκεροι έχουν να κάνουν με την πειθαρχία και τη δομή και οι Ζυγοί έχουν να κάνουν με τη επικοινωνία, αλλά θα εξακολουθείτε να αισθάνεστε αυτή τη διαφορά πολύ έντονα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι η εποχή σας, Αιγόκερε, και όλα τα βλέμματα είναι κυριολεκτικά στραμμένα σε κάθε κίνηση, καθώς ο Ηλιος διασχίζει τον πρώτο σας οίκο του εαυτού σου. Έχετε συνηθίσει να δουλεύετε με ένα απίστευτο επίπεδο πειθαρχίας και αυτή η σεζόν θα ευθυγραμμιστεί πλήρως με αυτό. Απλώς φροντίστε να μην εξουθενωθείτε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
5 / position1: 460 / position2: 1405
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb