ENTERTAINMENT

«Aν έμενα παντρεμένος με τη Jennifer θα ήμουν ακόμη αλκοολικός»

Δεν θέλουμε να φανταστούμε πώς νιώθει η Jennifer Garner
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
«Aν έμενα παντρεμένος με τη Jennifer θα ήμουν ακόμη αλκοολικός»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ben Affleck προχώρησε σε μια άτοπη δήλωση λέγοντας πως ο γάμος του έφταιγε που άρχισε το αλκοόλ. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του ένιωσε «παγιδευμένος» στον γάμο του με την Jennifer Garner - και πιστεύει ότι δεν θα είχε μείνει ποτέ νηφάλιος αν έμενε στη σχέση. 

«Μάλλον θα είχαμε καταλήξει να μαλώνουμε συνέχεια και πιθανότατα θα έπινα ακόμα», είπε πρόσφατα ο 49χρονος Affleck στην εκπομπή «The Howard Stern Show» του SiriusXM.

«Ένα μέρος του γιατί άρχισα να πίνω ήταν επειδή ένιωθα παγιδευμένος». Δεν θέλουμε να φανταστούμε πώς νιώθει η Jennifer Garner.

Ο Affleck, ο οποίος πήγε σε κέντρο απεξάρτησης για αλκοολισμό το 2018, συνέχισε: «Έλεγα: "Δεν μπορώ να φύγω εξαιτίας των παιδιών μου, αλλά δεν είμαι χαρούμενος, τι κάνω;" Και αυτό που έκανα ήταν να πίνω και να κοιμάμαι, κάτι που αποδείχθηκε ότι δεν ήταν η λύση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ηθοποιός πρόσθεσε ότι ο ίδιος και η 49χρονη Garner, που ήταν παντρεμένοι από το 2005 έως το 2018, προσπάθησαν να δουλέψουν για τον γάμο τους για χάρη των τριών παιδιών τους.

«Τελικά, προσπαθήσαμε, προσπαθήσαμε, προσπαθήσαμε επειδή είχαμε παιδιά, αλλά και οι δύο νιώθαμε ότι δεν θέλαμε αυτό να είναι το μοντέλο που βλέπουν τα παιδιά μας για τον γάμο», είπε.

«Η αλήθεια ήταν ότι πήραμε το χρόνο μας, πήραμε την απόφασή μας… Χωριστήκαμε», είπε. «Είχαμε έναν γάμο που δεν λειτούργησε. Αυτό συμβαίνει. Είναι κάποια που αγαπώ και σέβομαι, αλλά δεν θα έπρεπε να παντρεύομαι πια».

«Κάναμε το καλύτερο δυνατό. Είχαμε στιγμές έντασης; Είχαμε διαφωνίες για την επιμέλεια; Ήταν δύσκολα τα πράγματα για εμάς; Θυμώσαμε; Ναι, αλλά βασικά πάντα υπήρχε σεβασμός», είπε, προσθέτοντας, «Ήξερα ότι ήταν καλή μαμά. Πάντα ήλπιζα ότι ήξερε ότι ήμουν καλός μπαμπάς. Ήξερα ότι ήμουν».

Ο Affleck αποκάλυψε επίσης ότι μόλις έφτασε στον πάτο, χρειάστηκε ενάμιση χρόνο για να γίνει νηφάλιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 435 / position2: 837
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb