Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Billie Eilish: Θα είχα πεθάνει από κορωνοϊό αν δεν είχα εμβολιαστεί

«Θέλω να είναι ξεκάθαρο, χάρη στο εμβόλιο είμαι καλά»


Δημοσίευση ΔΕΚ 14, 2021

Billie Eilish: Θα είχα πεθάνει από κορωνοϊό αν δεν είχα εμβολιαστεί
@billieeilish / Instagram

Η Billie Eilish αποκάλυψε ότι μολύνθηκε από κορωνοϊό τον Αύγουστο και δήλωσε σίγουρη πως «θα είχε πεθάνει» αν δεν ήταν εμβολιασμένη.

«Το εμβόλιο είναι απίστευτα φανταστικό και επίσης έσωσε τον Finneas (τον αδελφό της) από το να κολλήσει. Έσωσε τους γονείς μου από το να κολλήσουν, έσωσε τους φίλους μου από το να κολλήσουν», δήλωσε η νεαρή σταρ στη ραδιοφωνική εκπομπή του Χάουαρντ Στερν.

Η Eilish δήλωσε ότι ένιωθε αδιάθετη λόγω του ιού για δύο μήνες και ότι ακόμη βιώνει παρενέργειες, τις οποίες δεν διευκρίνισε. «Θέλω να είναι ξεκάθαρο, χάρη στο εμβόλιο είμαι καλά», δήλωσε. «Πιστεύω ότι αν δεν είχα εμβολιαστεί θα είχα πεθάνει, γιατί ήταν άσχημο», συμπλήρωσε.

«Όταν λέω ότι ήταν άσχημο, περισσότερο εννοώ ότι ένιωθα απαίσια. Αλλά πραγματικά, σε σχέση με το τι γίνεται με τον Covid, δεν ήταν άσχημο. Καταλαβαίνετε τι εννοώ; Όταν είσαι άρρωστος, νιώθεις απίστευτα απαίσια», εξήγησε η τραγουδίστρια που στις 18 Δεκεμβρίου θα συμπληρώσει τα 20 χρόνια της.

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb