Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Επιτέλους η Κim Cattrall έσπασε τη σιωπή της μετά από απαίτηση του Twitter

Η ηθοποιός παρακολουθεί στενά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΔΕΚ 13, 2021

Επιτέλους η Κim Cattrall έσπασε τη σιωπή της μετά από απαίτηση του Twitter

Και κάπως έτσι, and just like that, επιτέλους αντιδρά η Samantha Jones - δηλαδή η Kim Cattrall σε όσα λέγονται για αυτή τόσο καιρό!

Η Kim Cattrall παρακολουθεί στενά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς οι θαυμαστές του «Sex and the City» συνεχίζουν να μοιράζονται τις σκέψεις τους για την αναβίωση της σειράς «And Just Like That…» – χωρίς τη Samantha.

Στην ηθοποιό, «άρεσαν» αρκετά tweets σχετικά με τη νέα εκπομπή, ειδικά για την απόφασή της να μην συμμετάσχει στο reboot.

«@KimCattrall είμαι θαυμαστής. Με το reboot του #SATC, συνεχίζουν να σε συζητούν. Σε επικροτώ που έκανες επιλογές που είναι κατάλληλες για σένα», έγραψε στο Twitter ένας θαυμαστής, ο @getmebadges, ο οποίος έλαβε ένα «like» από την Cattrall.

«Δεν πρέπει ποτέ να κάνετε κάτι που δεν θέλετε να κάνετε ή κάτι που δεν θα σας κάνει ευτυχισμένους!”

Στην Cattrall, 65 ετών, άρεσε επίσης ένα tweet από τη δημοσιογράφο Emily Shapiro, που αναφερόταν στην ίδια αλλά και σε αυτό: «Η Kim Cattrall δεν επέστρεψε στο SATC επειδή η καριέρα της επιτέλους απογειώνεται».
Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb