ΜΟΔΑ

Ψάχνεις φόρεμα για το ρεβεγιόν; Δεν μπορούμε να αντισταθούμε σε αυτά των 90s

Πάρε έμπνευση και ιδέες από τις καλύτερες
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ψάχνεις φόρεμα για το ρεβεγιόν; Δεν μπορούμε να αντισταθούμε σε αυτά των 90s

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εποχή έχει μια ιδιαίτερη λατρεία στη δεκαετία του '90. Ήταν μια δεκαετία πρωτοποριών στη βιομηχανία της μόδας (απλά σκέψου οποιοδήποτε σούπερ μόντελ) και στυλ που ξεπερνούσε τα όρια, από τον μινιμαλισμό του Calvin Klein μέχρι τη μόδα grunge και hip-hop.

Τώρα, εφόσον έρχονται τα πάρτι και οι συγκεντρώσεις στα σπίτια όσο πλησιάζουμε στις γιορτές γιατί να μην ρίξετε μια ματιά στα εορταστικά ρούχα εμπνευσμένα από τη δεκαετία του '90 για να οργανώσετε τα outfits σας για τις βραδινές σας εξόδους ή το ρεβεγιόν της παρέας;

H Kate Moss, η Halle Berry και η Winona Ryder αλλά και άλλες, άφησαν το δικό τους στίγμα στο ντύσιμο. Και ενώ υπήρχαν τα εμβληματικά κομμάτια όπως τα slip dresses και τα chokers, άλλα εξίσου βασικά ήταν τα υφάσματα και οι λεπτομέρειες που φωνάζουν απο μακριά 90s glam!

Τα φτερά της Kate Moss

Ξεκινώντας το αφιέρωμα με τη βασίλισσα του αβίαστα cool στυλ της δεκαετίας του '90, η Kate Moss απεικονίζει τη διαχρονικότητα ενός φορέματος με φτερά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα δερμάτινα φορέματα της Heather Graham

Λίγο Matrix, λίγο αισθησιακό — το ολόσωμο δερμάτινο (ή vegan δερμάτινο) φόρεμα είναι πάντα τέλειο ​​για ένα πάρτι όταν φοριέται μίνιμαλ και απλά, όπως αποδεικνύει η Heather Graham.

Η Winona Ryder και τα φορέματα με κρόσσια

Χρειάζεται εξήγηση το γιατί ένα φόρεμα με κρόσσια είναι γιορτινό; Η Winona Ryder είναι μια σταθερή υπενθύμιση ότι αυτή η λεπτομέρεια κυριαρχεί όταν πρόκειται για xmas πάρτι.

Το στενό φόρεμα με το σκίσιμο στο μηρό της Aaliyah
Μερικές φορές έστω και μια γραμμή δέρματος μπορεί να είναι το απόλυτο σέξι ντύσιμο, και αν το κάνεις έτσι, είναι και μια τέλεια εορταστική εμφάνιση!

Η Halle Berry με βελούδινο φόρεμα

Το βελούδο είναι το "ανεπίσημο" ύφασμα των γιορτών. Το βαθύ μπλε φόρεμα της Halle Berry, φτιαγμένο σε αυτή την πολυτελή υφή, φαίνεται ιδιαίτερα κομψό χάρη στα μακριά μανίκια και τη λεπτομέρεια με την ανοιχτή πλάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
10 / position1: 534 / position2: 1013
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb