Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει σε live εκπομπή: Η γκάφα της Kelly Clarkson

Τι συμβαίνει όταν ένα «American Idol» συναντά το είδωλό του;

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΔΕΚ 10, 2021

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει σε live εκπομπή: Η γκάφα της Kelly Clarkson

Η πρόσφατη συνέντευξη της Kelly Clarkson με τη Sandra Bullock έχει γίνει viral αφού τα πράγματα μετατράπηκαν σε μια γιορτή γέλιου μεταξύ των δύο γυναικών.

Το γέλιο ξεκίνησε αμέσως όταν η Clarkson δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της που είχε την Bullock στην εκπομπή, λέγοντας ότι είναι μεγάλη θαυμάστρια της ηθοποιού "Miss Congeniality".

«"Εχω άγχος και ιδρώνω!» είπε η Clarkson, 39, προσθέτοντας, «Είμαι μεγάλη θαυμάστρια, αλλά είμαι καλά εντάξει, το'χω!» και τόνισε πως από το στρες της δεν μπορούσε να κοιτάξει την Bullock για πολλή ώρα.

Τα πράγματα άρχισαν να πηγαίνουν κάπως περίεργα... όταν η Sandra Bullock, είπε: «Οι γονείς μου ήταν καλοί τραγουδιστές.... Είναι νεκροί», στο οποίο ο Kelly είπε, «Αυτό είναι ωραίο», οπότε ο Bullock απάντησε, «Ότι είναι νεκροί;»

«Oχι! Ότι είναι τραγουδιστές!» είπε η Clarkson,, προσθέτοντας: «Είναι τόσο λυπηρό που έχουν πεθάνει», προτού επαναλάβει: «Ιδρώνω!!!». Κι έπειτα, άρχισε η κατρακύλα.

Δειτε το!
Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb