ENTERTAINMENT

Κατερίνα Καινούργιου: Το ιδανικό μονόπετρο για τον γάμο Αλεξάνδρου ‑ Τούνη

«Η παρουσιάστρια έχει βαλθεί να παντρέψει το ζευγάρι»

Δημοσίευση ΔΕΚ 09, 2021
Κατερίνα Καινούργιου: Το ιδανικό μονόπετρο για τον γάμο Αλεξάνδρου ‑ Τούνη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε on camera το μονόπετρο που πιστεύει πως θα είναι ιδανικό για την πρόταση γάμου του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Ιωάννα Τούνη.

Η παρουσιάστρια έχει βαλθεί να παντρέψει το ζευγάρι και μάλιστα σήμερα, στην εκπομπή της Super Κατερίνα, πρότεινε και το ιδανικό μονόπετρο που θα μπορούσε να κάνει ο στενός της συνεργάτης στην όμορφη influencer για να τη ζητήσει σε γάμο.

Πρόκειται για ένα μονόπετρο σε σχήμα καρδιάς που φόρεσε στο χέρι της η Κατερίνα Καινούργιου, που είναι της εταιρίας που συνεργάζεται η παρουσιάστρια.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου από την πλευρά του τόνισε ότι θέλει το δαχτυλίδι που θα χαρίσει στην αγαπημένη του θα είναι μοναδικό αλλά σταμάτησε τη συζήτηση εκεί καθώς προφανώς δεν θέλει να αποκαλύψει ούτε τις προθέσεις του ούτε τα πιθανά σχέδια που ίσως έχει για το μέλλον της σχέσης του με την Ιωάννα Τούνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάντως πρόκειται για ένα πραγματικά ξεχωριστό μονόπετρο που ταίριαζε πολύ στο χέρι της Κατερίνας Καινούργιου η οποία όμως ξεκαθάρισε ότι είναι καθαρά... δανεικό, μην αφήνοντας περιθώρια να σκεφτούμε οτιδήποτε για τη δική της προσωπική ζωή.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 419 / position2: 884
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb