Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Τι αποκάλυψε η Jennifer Aniston για το Reunion των Friends

«Αναγκάστηκα να αποχωρήσω σε πολλά σημεία»


Δημοσίευση ΔΕΚ 09, 2021

Τι αποκάλυψε η Jennifer Aniston για το Reunion των Friends

Μια άγνωστη πτυχή από το Friends Reunion αποκάλυψε η Jennifer Aniston σε νέα της συνέντευξη στο The Hollywood Reporter, εκεί όπου στάθηκε αρκετά στην νοσταλγική επανένωση που έκαναν τα αγαπημένα σε όλους «Φιλαράκια» για τον εορτασμό των 27 χρόνων από την πρεμιέρα της θρυλικής σειράς.

Η Aniston αναπολεί συγκεκριμένα τον βαθύ συναισθηματικό αντίκτυπο που είχε η εμφάνισή της στο ειδικό αφιέρωμα του HBO Max, παραδεχόμενη πως βρήκε την εμπειρία «πολύ πιο δύσκολη από όσο περίμενε». Η ίδια της λέει χαρακτηριστικά:

Είναι δύσκολο το ταξίδι στο χρόνο. Νομίζω πως ήμασταν όλοι αρκετά αφελείς πριν μπούμε στο πλατό ξανά, σκεπτόμενοι «πόσο πλάκα θα έχει;».

Και απλώς λίγο μετά μου ήρθε σαν σφοντύλι το παρελθόν «με θυμάσαι; Θυμάσαι πόσο χάλια ήταν; Τότε που νόμιζες ότι όλα είναι μπροστά σου και πως η ζωή είναι πανέμορφη και μετά πέρασες μάλλον τη δυσκολότερη στιγμή της ζωής σου»;

Σε ένα σημείο όμως η συγκίνηση ήταν τόσο μεγάλη που αποκαλύπτει τα εξής:

Μου προκάλεσε ταραχή και προφανώς έχεις τόσες κάμερες τριγύρω σου και είμαι ήδη συναισθηματικά ευάλωτη. Αναγκάστηκα να αποχωρήσω σε πολλά σημεία. Δεν ξέρω πως το έκοψαν και βρήκαν υλικό.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb