Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Kim Kardashian: Είμαι τόσο ταπεινή

«Ο Kanye με εισήγαγε στον χώρο της μόδας, τον ευχαριστώ»


Δημοσίευση ΔΕΚ 08, 2021

Kim Kardashian: Είμαι τόσο ταπεινή
@kimkardashian / Instagram

Το βραβείο «The Fashion Icon» στα People’s Choice Awards έλαβε η διάσημη τηλεπερσόνα Kim Kardashian. Η τελετή πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, 8 Δεκεμβρίου, στην Καλιφόρνια και, κατά την απονομή του βραβείου της, η Αμερικανίδα επιχειρηματίας αναφέρθηκε και στον πρώην σύζυγό της, Kanye West.

«Είναι μεγάλη τιμή. Σας ευχαριστώ» ανέφερε αρχικά η Kim Kardashian, παραλαμβάνοντας το βραβείο της. Πρόσθεσε δε ότι ευχαριστεί και τον πρώην σύζυγό της, Kanye West, που την εισήγαγε στον πραγματικό κόσμο της μόδας.

Η Kardashian παραλαμβάνοντας το βραβείο δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον πρώην σύζυγό της, Kanye West, λέγοντας: «Είναι μεγάλη τιμή. Ένα ευχαριστώ στον Kanye, γιατί με εισήγαγε στον πραγματικό κόσμο της μόδας. Ερωτεύτηκα τη μόδα και εμπνέομαι τόσο από τόσους ανθρώπους, αλλά και πάλι, αυτό είναι σαν ένα όνειρο που μπορώ να ξυπνήσω και να φορέσω αυτά τα καταπληκτικά ρούχα και να δοκιμάσω νέα πράγματα και να ρισκάρω. Είμαι τόσο ταπεινή», δήλωσε η Kim.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb