ENTERTAINMENT

Η ζωή στο Playboy Mansion ήταν «αηδία», τα ναpκωτικά «χρησιμοποιούνταν για σeξ»

Αυτά και άλλα πολλά θα αποκαλυφθούν τις επόμενες μέρες
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η ζωή στο Playboy Mansion ήταν «αηδία», τα ναpκωτικά «χρησιμοποιούνταν για σeξ»

«Ένιωθα σαν να βρισκόμουν σε ένα κλουβί όλων των αηδιαστικών πραγμάτων και δεν ήξερα τι να κάνω», λέει η Holly Madison, πρώην κορίτσι του Playboy και πρώην κουνελάκι του Hefner, σε ένα τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ «Τα μυστικά του Playboy».

Σε ένα τρέιλερ για την σειρά ντοκιμαντέρ της αυτοκρατορίας του Playboy, που θα κάνει το ντεμπούτο της στις 24 Ιανουαρίου, η Madison, 41 ετών, αποκαλύπτει την ψυχική και συναισθηματική βiα που υπέμεινε ως Playmate από το 2001 έως το 2008 στα χέρια του Heffner, ο οποίος πέθανε το 2017 σε ηλικία 91 ετών.

Η Madison έλεγε ότι μετά από έξι μήνες ζωής δίπλα σε ένα σωρό ξανθές μακρυμαλλούσες καλλονές, ίδιες μεταξύ τους, έκοψε μια μέρα τα μαλλιά της αγορέ, ως τόνωση της αυτοπεποίθησής της.

«Επέστρεψα με κοντά μαλλιά και ο τύπος ξέφυγε. Μου ούρλιαζε και είπε ότι με έκανε να φαίνομαι φτηνή γριά».

Οι ισχυρισμοί της για την οργή του Heffner επιβεβαιώνονται στην εκπομπή από τον φίλο του Jonathan Baker. «Θυμάμαι όταν έκοψε τα μαλλιά της», είπε ο φίλος του μεγιστάνα. «Ήταν πολύ δυσαρεστημένος με αυτό».

«Μια φορά κατέβηκε με κόκκινο κραγιόν και εκείνος τρελάθηκε, είπε ότι μισούσε το κόκκινο κραγιόν για τα κορίτσια και [της είπε] ότι έπρεπε να το βγάλει αμέσως».

«Ήταν πολύ απογοητευτικό να ζεις μαζί του κάθε μέρα», συνεχίζει. «Όλο το δράμα που συνέβαινε και η ένταση. Μπορούσα σίγουρα να δω ότι είχε κατάθλιψη και ήταν μονίμως λυπημένη και η συμπεριφορά της είχε αρχίσει να αλλάζει».

«Ο Heffner προσποιήθηκε ότι δεν είχε εμπλακεί σε χρήση ναρκωτικών στην έπαυλη, αλλά αυτό ήταν απλώς ένα ψέμα», λέει η πρώην του Sondra Theodore, Playmate από το 1976 έως το 1981. 

Αυτά και άλλα πολλά θα αποκαλυφθούν τις επόμενες μέρες. Δεν μένει μόνο να περιμένουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 552 / position2: 854
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb