ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Βρήκαμε τα πιο όμορφα κεριά απο 4 ελληνικά γυναικεία brands

Επιχειρήσεις με άρωμα γυναίκας
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Βρήκαμε τα πιο όμορφα κεριά απο 4 ελληνικά γυναικεία brands
Taryn Elliott / Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είμαστε λάτρεις των κεριών, της διακόσμησης και την μυρωδιάς που αφήνουν σε όλο το δωμάτιο.

Η χαρά μας είναι να φτιάχνουμε τον καφέ μας, ή να πίνουμε το τσάι μας, παρέα με ένα καλό βιβλίο και το κερί που ευωδιάζει όλο το δωμάτιο. Οι μυρωδιές μας ανεβάζουν τη διάθεση, μας χαλαρώνουν και μας ταξιδεύουν σε μέρη μακρινά. Τα κεριά έχουν γίνει οι καλύτεροι μας φίλοι.

Η πώλησή τους απο το 2020 έχει εκτοξευθεί. Επειδή έχουμε περάσει περισσότερο χρόνο στο σπίτι, η διακόσμηση είναι ένας τομέας που επενδύουμε όλο και περισσότερο καθημερινά. Επιλέγουμε κεριά απο ελληνικές εταιρείες, με άρωμα γυναίκας. Δες τα πιο ομορφα κερια απο 4 ελληνικα brands:

Melicera

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melicera (@meli_cera)

Η Γιώτα H Melicera δημιουργήθηκε στις αρχές του 2018 από τη Γιώτα Νιζάμη στα Τρίκαλα, που αποφάσισε να γυρίσει στον τόπο της. Οι ρίζες της όμως ξεκινάνε το 1985 από τον πατέρα και μελισσοκόμο της οικογένειας. Τα κεριά έχουν ως βάση το αγνό μέλη απο τον τόπο τους και οι μυρωδιές τους είναι ξεχωριστές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Elias Candles

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝒆𝒍𝒊𝒂 (@eliascandles)

Η Ευλαλία, με χιούμορ και αγάπη για την χαλάρωση, δημιούργησε τα Elias Candles. Επέλεξε να φτιάξει κάτι που θα της έφτιαχνε τη διάθεση. Τα κεριά της έχουν πολλές διαφορετικές μυρωδιές που δε μπορείς να βρεις αλλού.

ÁRTE  Candles & more

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ÁRTE | candles & more (@artecandles_)

H Άρτεμις, λάτρευε τα κεριά και αποφάσισε να ακολουθήσει την καλλιτεχνική της πλευρά και να ξεκινήσει την δική της επιχείρηση μέσα στο 2020. Δίνει προσοχή στα προϊόντα της, καθώς είναι vegan, οικολογικά και οι συσκευασίες ανακυκλώσιμες.

Èclairage Candles

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη èclairage (@eclairage_candles)

H Μαρία, με motto “Together we are stronger”, αποφάσισε να φτιάξει ένα brand με κεριά που στηρίζει το body positivity. Πρόκειται για χειροποίητα Διακοσμητικά, αρωματικα κεριά με ανάμιξη καρύδας & σόγιας που μυρίζουν ακόμα και αν δεν τα ανάψεις.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
6 / position1: 375 / position2: 2947
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb