ENTERTAINMENT

Γιώργος Σουξές: Η διαφορά ηλικίας με την αγαπημένη του και οι λεπτομέρειες του γάμου του

«Παντρευόμαστε στις 27 Αυγούστου. Θα είναι στο Ναύπλιο ο γάμος»

Δημοσίευση ΔΕΚ 02, 2021
Γιώργος Σουξές: Η διαφορά ηλικίας με την αγαπημένη του και οι λεπτομέρειες του γάμου του

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γιώργος Σουξές ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, όπως είναι γνωστό, και έδωσε λεπτομέρειες για τον γάμο του στο Πρωινό!

Αρχικά είπε: «Παντρεύομαι! Είναι Ελληνο-Γερμανίδα. Αυτή μου είπε πως θέλει να είμαστε μαζί. Σοκαρίστηκα και εγώ. Δεν ήξερε πως είμαι ηθοποιός. Είναι χημικός στα πετρέλαια. Ταξιδεύει πολύ στο εξωτερικό. Όταν γνωριστήκαμε έμενε Κωνσταντινούπολη. Εκεί ήταν η έδρα της. Τώρα θα γίνει η Αθήνα. Παντρευόμαστε στις 27 Αυγούστου. Θα είναι στο Ναύπλιο ο γάμος. Στην αρχή δεν ήθελε γάμο. Ούτε εγώ σκεφτόμουν να ξαναπαντρευτώ»!

Και αποκάλυψε: «Γνώρισα μια γυναίκα τελείως διαφορετική από όποια είχα γνωρίσει μέχρι σήμερα. Είμαι πολύ ερωτευμένος με την Νικόλ. Συνειδητοποίησα ότι αυτήν θα έπρεπε να έχω από την αρχή στη ζωή μου. H Νικόλ είχε ξαναπαντρευτεί. Έχει ένα παιδί στην ηλικία του γιου μου. Αγόρι 25 χρονών. Ο γιος μου είναι 25 χρονών. Ο γιος μου έμαθε από τα sites ότι θα παντρευτώ. Δεν έχει γνωρίσει ακόμη τη Νικόλ.»!

Και πρόσθεσε ο Γιώργος Σουξές: «Με τη Νικόλ έχουμε 20 χρόνια διαφορά ηλικίας. Της είπα, “βρε αγάπη μου γλυκιά εμένα με βλέπεις, δεν είμαι όμορφος, εσύ είσαι κούκλα, δεν έχω πολλά λεφτά, ηθοποιός είμαι και ούτε και νέος είμαι”. Και μου απάντησε: “Εγώ εσένα θέλω”. Τι να πώς εγώ τώρα; Ε, έλιωσα»!

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 582 / position2: 1164
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb