ENTERTAINMENT

Ματίνα Παγώνη: Πήγε στον Νίκο Μουτσινά και έκανε πανικό

«Τι είναι αυτά που κάθεσαι και λες; Σοβαρέψου!»«Τι είναι αυτά που κάθεσαι και λες; Σοβαρέψου!»

Δημοσίευση ΔΕΚ 01, 2021
Ματίνα Παγώνη: Πήγε στον Νίκο Μουτσινά και έκανε πανικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο πλατό της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» εισέβαλε η Ματίνα Παγώνη, αφήνοντας τον παρουσιαστή έκπληκτο.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ ήταν η απρόσμενη επισκέπτρια του Νίκου Μουτσινά κατά τη διάρκεια της στήλης της εκπομπής που αφορά στον σχολιασμό ρούχων και δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί στον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

«Δεν έχεις αφήσει γυναίκα για γυναίκα... Αφησε τις γυναίκες πια, τι πράμα είναι αυτό; Μα είναι δυνατόν; Αντί να καθίσεις εδώ και να λες στον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί... Τι είναι αυτά που κάθεσαι και λες; Σοβαρέψου!», σχολίασε η Ματίνα Παγώνη.

Ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε: «Μόλις τελειώσετε με τους 60άρηδες, θα κατεβείτε και παρακάτω», σημειώνοντας πως «μπήκα μέσα και μου έλεγε: Οχι, Νικόλα μου».

Η Ματίνα Παγώνη επανέλαβε πως ο παρουσιαστής πρέπει να λέει στον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί, και ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε: «Τι λες καλέ; Ούτε να πάνε ούτε να μην πάνε... Ο καθένας έχει ατομική ευθύνη», με τη Ματίνα Παγώνη να τονίζει: «Ατομική ευθύνη, αλλά να πάνε να εμβολιαστούν για να σωθούμε».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 351 / position2: 764
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb