Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Καινούργιου: Γιατί δεν θέλει να με βλέπει κανείς από τους πρώην μου;

Η παρουσιάστρια εξέφρασε on air το παράπονό της


Δημοσίευση ΔΕΚ 01, 2021

Καινούργιου: Γιατί δεν θέλει να με βλέπει κανείς από τους πρώην μου;

Στο πλατό της «Super Κατερίνα» βρέθηκε την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος αναφέρθηκε στον πρόσφατο χωρισμό του από την όμορφη Γερμανίδα Mάξιμ.

Αν και έχουν πλέον τραβήξει χωριστούς δρόμους ζωής, διατηρούν άριστες σχέσεις.

Η Κατερίνα Καινούργιου, ακούγοντας τον καλεσμένο της να μιλά για την πρώην του, ξέσπασε: «Εγώ γιατί όταν χωρίζω, δεν θέλει να με βλέπει κανείς από τους πρώην μου μετά;» είπε, με παράπονο, η καλλονή παρουσιάστρια του ALPHA.

Έπειτα, ο πρώην παίκτης του «Survivor» σημείωσε πως όταν ταξίδευε με την πρώην σύντροφό του, της προκαλούσε νεύρα, διότι ο ίδιος ήθελε να τραβά βίντεο και φωτογραφίες. Τότε η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε, έχοντας χιουμοριστική διάθεση: «Μαζί πρέπει να πάμε διακοπές, γιατί και ο Φίλιππος πάντα υπέφερε, επειδή εγώ πάντα ήθελα φωτογραφίες και αυτός τίποτα. Οπότε πάμε όλοι μαζί διακοπές, να πηγαίνουν η Mάξιμ με τον Φίλιππο να τρώνε κι εμείς θα βγάζουμε τα βιντεάκια μας και θα περνάμε τέλεια».
Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb