SKIN CARE

Γιατί έχει γίνει hot trend το κόλπο με τη Vitamin C στο TikTok;

Οι Tiktokers τεστάρουν τα serums με έναν διαφορετικό τρόπο
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Γιατί έχει γίνει hot trend το κόλπο με τη Vitamin C στο TikTok;
Taryn / Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Vitamin C έχει πρωταγωνιστήσει στον κόσμο της ομορφιάς τον τελευταίο χρόνο.

Οι beauty experts, επιστήμονες, αλλά και οι λάτρεις του skincare, έχουν δοκιμάσει και αγαπήσει τα προϊόντα με βιταμίνη C. Στην αγορά έχουν γίνει δημοφιλή κυρίως τα serums, που πληθώρα εταιρειών έχει φροντίσει να δημιουργήσει και απο ένα. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΤα 10 Serums με Βιταμίνη C που θα κάνουν λαμπερό το δέρμα σου ΑΠΡ 17, 2021

Γιατί έχει γίνει trend στο TikTok

Αρχικά, ο λόγος που την έχουν αγαπήσει πολλές γυναίκες, είναι ότι έχει πολλά οφέλη για την επιδερμίδα. Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, εξομαλύνει τα σημάδια της επιδερμίδας και βοηθά στον ομοιόμορφο τόνο της (δες κι εδώ περισσότερα).

Οι χρήστες του TikTok, αποφάσισαν να κάνουν ένα test, για να δουν αν είναι αποτελεσματικά τα serums με Vitamin C. Βάζουν αντισηπτικό διάλυμα σε ένα ποτήρι, στη συνέχεια ρίχνουν μερικές σταγόνες απο το serum, και αν γίνει ξανά διάφανο το μίγμα, υποστηρίζουν ότι είναι πιο αποτελεσματικό.

@pamelapedrozaa

Magic in a bottle 😳 #paulaschoice #vitaminc #skincare #test

♬ original sound - Itsjust.chris2 

Ωστόσο, οι επιστήμονες, δεν συμφωνούν με αυτόν τον ισχυρισμό, καθώς, το serum που δεν αλλάζει χρώμα, μπορεί να περιέχει άλλη σύσταση της βιταμίνης και άλλα συστατικά σε συνδυασμό, και γι’αυτό να μην επανέρχεται στο αρχικό χρώμα. Βεβαίως, σημαντικό είναι να προσέχουμε να μην οξειδωθεί ένα serum, να το φυλάμε σε σκιερό μέρος και να προτιμάμε προϊόντα με πιο σκουρόχρωμη συσκευασία.

Επιπλέον, μια δοκιμή θα μας πείσει για το τι μας ταιριάζει και τι όχι. Εξάλλου, διαφορετικά προϊόντα φαίνεται να λειτουργούν σε κάθε επιδερμίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Skin care Πριν 154 εβδομάδες
Τα 10 Serums με Βιταμίνη C που θα κάνουν λαμπερό το δέρμα σου
Έχουν κατακτήσει μια θέση στη ρουτίνα μας
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb