ENTERTAINMENT

Ποια είναι η Miss USA, Elle Smith που εντυπωσίασε τους πάντες

Τι έγραψε στο Instagram της λίγο πριν ανέβει στη σκηνή
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ποια είναι η Miss USA, Elle Smith που εντυπωσίασε τους πάντες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Miss Kentucky Elle Smith στέφθηκε Μις ΗΠΑ 2021 στον διαγωνισμό της Δευτέρας το βράδυ.

Η Smith κέρδισε τον διαγωνισμό στο River Spirit Casino Resort στην Τάλσα της Οκλαχόμα. Η απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Κεντάκι θα εκπροσωπήσει τώρα τις ΗΠΑ στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος στις 12 Δεκεμβρίου στο Εϊλάτ του Ισραήλ.

Τι ξέρουμε για αυτήν ως τώρα;

Σπούδασε δημοσιογραφία και είναι ρεπόρτερ για το WHAS11 News.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν από το διαγωνισμό, η Smith αναφέρθηκε σε ανάρτησή της στο ταξίδι της από τη θέση της τηλεθεάτριας σε διαγωνιζόμενη.

«Πριν από λίγο περισσότερο από ένα χρόνο, κάθισα στο κρεβάτι και έβλεπα τη Μις ΗΠΑ», έγραψε σε μια ανάρτηση στο Instagram στις 14 Νοεμβρίου. «Θυμάμαι να παρακολουθώ απίστευτες γυναίκες να κοσμούν τη σκηνή με την παρουσία τους και να σκέφτομαι: «Θέλω να είμαι σε αυτή τη σκηνή. Να γίνω σαν αυτές». Τρελό να σκέφτομαι ότι αυτή είναι η φωτογραφία υποψηφιότητάς μου ως Μις ΗΠΑ και το ότι... έκανα αυτό το όνειρο πραγματικότητα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elle Smith (@elle_to_the_no_)

Η Smith αποφοίτησε το 2020 από το Πανεπιστήμιο του Κεντάκι, όπου σπούδασε ραδιοφωνική δημοσιογραφία με ειδίκευση στις πολιτικές επιστήμες, υπηρέτησε ως αντιπρόεδρος του τμήματος της Εθνικής Ένωσης Μαύρων Δημοσιογράφων της Σχολής και εργάστηκε ως συνεργάτης του Fox News College στην Ουάσιγκτον σύμφωνα με το βιογραφικό της WHAS-TV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 326 / position2: 447
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb