ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Μπήκαμε στην εποχή του Τοξότη και μόνο βαρετή δε θα είναι

Οι αλλαγές που έρχονται στην ζωή σου, είναι υπέροχες
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Μπήκαμε στην εποχή του Τοξότη και μόνο βαρετή δε θα είναι
Φωτογραφία από τον χρήστη Alberlan Barros στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δέσε τη ζώνη σου, γιατί η ζωή ανεβάζει ρυθμούς! Ο Ήλιος πέρασε στον ενθουσιώδη Τοξότη και κοινώς μας βάζει στην εποχή του, η οποία τελειώνει στις 21 Δεκεμβρίου. Οι κυκλοθυμικές, έντονες δονήσεις της σεζόν του Σκορπιού έχουν φύγει και αυτός ο μήνας έχει να κάνει με τη ζωή και την εξερεύνηση του κόσμου γύρω σου!

via GIPHY

Ο Τοξότης είναι το μόνο μεταβλητό ζώδιο της φωτιάς του ζωδιακού κύκλου, κάτι που σημαίνει ότι είναι γνωστό ότι είναι ευέλικτος, προσαρμοστικός και πολύ εκφραστικός. Ο Τοξότης κυβερνάται επίσης από τον Δία, τον πλανήτη της επέκτασης και της τύχης. Κοινώς, αυτήν την περίοδο, μπορείς να ανυπομονείς να εξερευνήσεις όλα τα είδη της καινοτομίας, να γίνεις πιο ολοκληρωμένος άνθρωπος και να μάθεις να λες την αλήθεια σου. Αυτό μπορεί να συμβεί στο σχολείο ή σε ακαδημαϊκό πλαίσιο (είναι μια εκπληκτική περίοδος για τις σπουδές σου, αν είσαι φοιτήτρια), μέσω μιας σύνδεσης με ένα νέο άτομο, μέσω μιας νέας εμπειρίας ή ταξιδεύοντας κάπου που δεν έχεις πάει ποτέ. Μια ημερήσια εκδρομή με τους κολλητούς σου ή το φλερτ με εκείνον που σου αρέσει στο μπαρ και δεν είναι ο συνηθισμένος τύπος σου, μπορεί να γεμίζουν την ζωή σου και να σε κάνουν να νιώσεις υπέροχα αυτό το διάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

via GIPHY

Το μόνο πράγμα που δε θέλεις να είσαι είναι πεισματάρα ή ντροπαλή, καθώς η εποχή του Τοξότη είναι εδώ για να σε κάνει να ανοίξεις το μυαλό σου, να διευρύνεις τις προοπτικές σου και να ενθαρρύνεις τους άλλους να μάθουν μαζί σου. Το να φύγεις από τη ζώνη ασφάλειας δεν είναι εύκολο για όλους, αλλά η εποχή του Τοξότη σε βοηθά να νιώσεις πιο φιλόδοξη. Ανυπομονείς να εμπλουτίσεις τη ζωή σου με όποιον τρόπο μπορείς και μαθαίνεις να αγκαλιάζεις αυτές τις αλλαγές.

via GIPHY

Υπάρχει, ωστόσο, ένα θέμα που έρχεται αυτήν την περίοδο. Ο Τοξότης έχει μια άσχημη φήμη ότι είναι έντονος, με ισχυρή γνώμη και αρκετό δυναμισμό, σε σημείο που ώρες ώρες τον κάνουν να φαίνεται αντιπαθητικός. Ναι, μαθαίνεις πολλά αυτήν την στιγμή, αλλά αν δεν είσαι προσεκτική, μπορεί να πέσεις σε λάθη. Πρόσθεσε σε όλα αυτά τη χαοτική ενέργεια της εποχής της έκλειψης που συμβαίνει αυτό το διάστημα: καταστροφικός συνδυασμός. Θυμήσου να παραμείνεις ανοιχτόμυαλη και να καταλάβεις ότι οι άλλοι άνθρωποι έχουν διαφορετικού τρόπους σκέψεις — και μπορεί ακόμη και να ξέρουν περισσότερα από εσένα για κάτι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να αποφύγεις το δράμα και να μείνες μακριά από τυχόν περιττούς καυγάδες.

via GIPHY

Πάντα λέμε ότι όταν πρόκειται για την εποχή του Τοξότη, δεν πρέπει ποτέ να περνάς βαρετά. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Κάθε δουλειά, σχέση και κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία για ανάπτυξη. Μαθαίνεις να βλέπεις τη ζωή ως μια εμπειρία - στο χέρι σου είναι να βεβαιωθείς ότι είναι καλή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
11 / position1: 431 / position2: 1415
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb