Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Οργή στο twitter για τους τράπερ στους «Πρωταγωνιστές»

«Εξύβριση γυναικών, ομολογία παρανομιών και... η στούκα του MadClip που άξιζαν άλλοι»

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΝΟE 26, 2021

Οργή στο twitter για τους τράπερ στους «Πρωταγωνιστές»

Στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» φιλοξενήθηκαν κάποιοι από τους τράπερς, οι οποίοι με αυτά που είπαν ξεσήκωσαν την κοινή γνώμη.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει επιστρέψει στην τηλεόραση με την πετυχημένη εκπομπή «Πρωταγωνιστές» και σε αυτήν της Πέμπτης είχε πρωταγωνιστές μερικούς από τους «τράπερ» !

Μίλησαν ανοικτά για τις παρανομίες που έχουν κάνει, λέγοντας μάλιστα πως ήταν ένα «σκαλοπάτι» για να βγάλουν λεφτά, ενώ την Παγκόσμια ημέρα κατά της βίας των γυναικών, διάλεξαν να προβληθεί - όπως λένε- μια εκπομπή, που οι πρωταγωνιστές της, στα τραγούδια τους βρίζουν συνεχώς της γυναίκες και τις παρουσιάζουν ως αντικείμενα του σeξ. Ένας τράπερ μάλιστα, παραδέχεται στην κάμερα πως η τραπ είναι πολύ υβριστική για τις γυναίκες. 

Δεν άρεσε επίσης και το «κακιά στιγμή» για το θανατηφόρο τροχαίο του MadClip καθώς και ο ίδιος είχε παραδεχτεί πως του άρεσε και η ταχύτητα, με τους χρήστες του twitter να γράφουν, πως έτσι όπως τρέχουν θα σκοτώσουν κανέναν άνθρωπο, ενώ οργή προκάλεσε η δήλωση του Light, φίλου του MadClip που είπε: «Υπήρχαν άλλοι που τους άξιζε πολύ περισσότερο η στούκα. Χοντρό αυτό που λέω, αλλά… Πως το λένε; Τα καλά παιδιά πεθαίνουν νέα».
Περισσότερα Θέματα Entertainment
Nextweb