ENTERTAINMENT

Διάσημες που μίλησαν ανοιχτά για την αποβολή που είχαν στην εγκυμοσύνη τους

Δίνουν κουράγιο στις υπόλοιπες
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Διάσημες που μίλησαν ανοιχτά για την αποβολή που είχαν στην εγκυμοσύνη τους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολλά δημόσια πρόσωπα έχουν μιλήσει για τις δικές τους αποβολές, από τη Shay Mitchell μέχρι την Christina Perri.

Πιο πρόσφατα η αγαπημένη τραγουδίστρια Jessie J, που μόλις χτες αποκάλυψε ότι έχασε το μωρό που κυοφορούσε. "Αφού πήγα για 3ο υπέρηχο, μου είπαν ότι δεν υπήρχε πια καρδιακός παλμός", ανέφερε στην σπαρακτική της ανάρτηση.

Η Meghan Markle έγραψε για την εμπειρία της σε ένα άρθρο των New York Times τον Νοέμβριο του 2020 - αφού είχε αποβολή τον Ιούλιο του ίδιου έτους. Στο κείμενο, με τίτλο "The Losses We Share", η Markle έγραψε ότι ένιωσε έναν οξύ πόνο καθώς άλλαζε την πάνα του γιου της Archie.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον Νοέμβριο του 2020, η Christina Perri είπε στους θαυμαστές ότι η κόρη της γεννήθηκε νεκρή. "Χθες το βράδυ χάσαμε το κοριτσάκι μας. Γεννήθηκε σιωπηλή αφού πάλεψε τόσο σκληρά για να φτάσει στον κόσμο μας. Είναι ήσυχη τώρα και θα ζει για πάντα στις καρδιές μας", έγραψε η Perri, η οποία έχει μια κόρη με τον κωμικό Paul Costabile.

Η Chrissy Teigen μίλησε για την αποβολή της, μετά τη νοσηλεία για υπερβολική αιμορραγία. "Λυπάμαι που οι πρώτες στιγμές της ζωής σου ήταν γεμάτες με τόσες πολλές επιπλοκές, που δεν μπορούσαμε να σου δώσουμε το σπίτι που χρειαζόσουν για να επιβιώσεις. Θα σε αγαπάμε πάντα.

Kαι η Shay Mitchell όμως μίλησε ανοιχτά. Κοιτάζοντας πίσω το 2018, η ηθοποιός έγραψε μια ιστορία στο Instagram αφού μοιράστηκε μια φωτογραφία του υπερήχου της.

"Όλοι έχουμε να αντιμετωπίσουμε διάφορες προκλήσεις στη ζωή. Και μερικές φορές είναι πιο εύκολο να προβάλλουμε μόνο τις καλές στιγμές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που κάνει πολλούς ανθρώπους να το επικρίνουν για την έλλειψη αυθεντικότητας", έγραψε ο Μίτσελ. " Η υποστήριξη και η στοργή που τόσοι πολλοί από εσάς μου δείχνετε με ανεβάζει ακόμα και τις πιο σκοτεινές μου μέρες, μία από τις οποίες συνέβη πέρυσι αφότου απέβαλα και έχασα το παιδί μου", είχε γράψει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 345 / position2: 779
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb