CELEB STYLE

Μέσα στη σπιταρόνα του House of Gucci, την οποία μπορείς να νοικιάσεις

Ζήστο κι εσύ σαν διασημότητα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Μέσα στη σπιταρόνα του House of Gucci, την οποία μπορείς να νοικιάσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γιατί να πάτε να δείτε το «House of Gucci» όταν μπορείτε να πάτε και να το ζήσετε;

Η ιταλική βίλα που εμφανίζεται στην ταινία είναι πλέον διαθέσιμη προς ενοικίαση μέσω Airbnb. Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο κτήμα δίπλα στη λίμνη Κόμο, μπορείτε να ζήσετε πλουσιοπάροχα στο καλύτερο Gucci σας, απολαμβάνοντας εκπληκτική θέα και το μεγαλείο της ιταλικής χλιδής της δεκαετίας του '90.

Η κατοικία, γνωστή ως Villa Balbiano, απεικονίστηκε στην ταινία ως το σπίτι του πατριάρχη Aldo Gucci, τον οποίο υποδύθηκε ο Al Pacino. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης η Lady Gaga ως Patrizia Reggiani και ο Adam Driver ως Maurizio Gucci.

Στην πραγματικότητα, η Villa Balbiano χρονολογείται στα τέλη του 16ου αιώνα. Ο καρδινάλιος Angelo Maria Durini, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης του κτήματος τον 18ο αιώνα, φιλοξενούσε συχνά τα μέλη της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και κατοίκους της υψηλής κοινωνίας για φεστιβάλ, εκδηλώσεις και χορούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κτήμα διαθέτει σχεδόν τρία στρέμματα γκαζόν και κήπους, ιδιωτική πρόσβαση στη λίμνη και δύο πισίνες - ενώ τα σαλόνια στους κήπους έχουν θέα στα βουνά που περιβάλλουν τη λίμνη Κόμο.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως ιδιοκτήτης της Villa Balbiano, ο Καρδινάλιος συγκέντρωσε μια μεγάλη συλλογή έργων τέχνης και έχτισε νέες κατασκευές, συμπεριλαμβανομένης μιας εκκλησίας, σε επιπλέον αγροτεμάχια που απέκτησε για την ιδιοκτησία.

Το σπίτι θα είναι διαθέσιμο σε έναν τυχερό που κάνει κράτηση για μία διανυκτέρευση στις 30 Μαρτίου 2022, έναντι 1.125 $

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
6 / position1: 634 / position2: 1178
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb