ENTERTAINMENT

Τα εξωφρενικά δώρα για τα Χριστούγεννα που προτείνουν οι Kardashians ‑ Πόσο κοστίζουν

Το πιο φτηνό δώρο προτείνει η Kim Kardashian

Τα εξωφρενικά δώρα για τα Χριστούγεννα που προτείνουν οι Kardashians ‑ Πόσο κοστίζουν
Instagram / Khloe Kardashian

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι γιορτές μας κάνουν όλους λίγο πιο γενναιόδωρους. Μην ξεχνάμε ότι από τις αγαπημένες μας συνήθειες κατά τη διάρκεια των γιορτών είναι η αγορά δώρων για τους αγαπημένους μας.

Το ίδιο κάνουν οι άνθρωποι σε όλη την υφήλιο – ακόμα και οι celebrities. Και μιας και αναφερθήκαμε σε διασημότητες, η οικογένεια Καρντάσιαν μας δίνει ιδέες για μοναδικά δώρα.

Συγκεκριμένα η Kourtney Kardashian ζήτησε από τα μέλη της οικογένειάς να μοιραστούν το τι θεωρούν ένα ιδανικό δώρο για τα φετινά Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με την πρόσφατα αρραβωνιασμένη 42χρονη Kourtney, μια κουβέρτα σάουνας, αξίας 518 δολαρίων είναι ένα ιδανικό δώρο. «Όλοι ξέρουν ότι αγαπώ την αποτοξίνωση στη σάουνα ως μέρος της self- care ρουτίνας μου», έγραψε. «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που θα δώσω αυτή την κουβέρτα σάουνας στους φίλους και την οικογένειά μου, ώστε να μπορούν να απολαύσουν τις θεραπευτικές ιδιότητες του υπέρυθρου φωτός από τα σπίτια τους!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μαμά της οικογένειας, Kris Jenner δηλώνει πως θα δώσει από ένα βάζο (500 δολάρια) σε φίλους, οικογένεια αλλά και τα εγγόνια της.

Η επιλογή της Khloé Kardashian εστιάζει επίσης στη βιωσιμότητα. Η 37χρονη ιδρυτής της Good American δίνει έμφαση σε έναν συμπαγή κομποστοποιητή κουζίνας (499 δολαρίων) που τη βοήθησε να διδάξει την κόρη της True «τη σημασία της εξάλειψης της σπατάλης τροφίμων».

Οι νεότερες αδερφές Kendall Jenner, 26 ετών, και Kylie Jenner, 24 ετών, επέλεξαν μια βαριά κουβέρτα (179 δολαρίων) και ένα LED περιποίησης δέρματος (249 δολάρια), αντίστοιχα.

«Λατρεύω αυτή την κουβέρτα, με βοηθάει στη διαχείριση του άγχους μου», σχολίασε η Kendall, ενώ η Kylie πρόσθεσε πως «λατρεύει αυτή τη συσκευή, όσον αφορά την περιποίηση προσώπου».

Το πιο φθηνό δώρο αποφάσισε να δώσει η Kim, η οποία επέλεξε ένα LED σκοινάκι γυμναστικής. «Η προπόνηση είναι ένα μεγάλο μέρος της ρουτίνας μου, γι' αυτό ήθελα να δώσω στους φίλους και την οικογένειά μου αυτό το καινοτόμο και βολικό σχοινάκι που ακολουθεί τους στόχους της φυσικής μου κατάστασης», μοιράστηκε.

Εδώ πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι οι Kardashians κάθε παραμονή Χριστουγέννων διοργανώνουν ένα μεγάλο πάρτι, ωστόσο πέρυσι έχασε κάπως το glory του, λόγω της πανδημίας. Λέτε φέτος να επιστρέψουν με κάθε υπερβολή που μπορούν να σκεφτούν; Ίσως η Kim να προσκαλέσει και τον νέο της φίλο Pete Davidson στο soirée.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 393 / position2: 1079
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb