CELEB STYLE

Να μιλήσουμε λίγο για τα φανταστικά φορέματα της Adele στις εμφανίσεις της;

Δυο εμφανίσεις που λατρέψαμε!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Να μιλήσουμε λίγο για τα φανταστικά φορέματα της Adele στις εμφανίσεις της;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λογικά την είδες χτες το βράδυ στη τηλεόραση. Πέρα από τις εκπληκτικές της ερμηνείες και το σούπερ κουλ χαρακτήρα της, πρέπει πλέον να της αναγνωρίσουμε και το στυλ!

Η Adele για την ερμηνεία της στο τηλεοπτικό της πρόγραμμα «Adele: One Night Only», η τραγουδίστρια εντυπωσίασε τους πάντες με μια τουαλέτα από τον Schiaparelli, ένα μαύρο μεταξωτό φόρεμα με ένα μαύρο κεντημένο μπούστο. 

Τα μαλλιά της ήταν πάνω, σε ένα updo για να αναδείξει τα κρεμαστά σκουλαρίκια της Saturn επίσης από τον ιταλικό οίκο μόδας Schiaparelli.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ειδική συναυλία, που μεταδόθηκε τηλεοπτικά την Κυριακή από το CBS πραγματοποιήθηκε στο Αστεροσκοπείο Γκρίφιθ στο Λος Άντζελες, με θέα στον ορίζοντα της πόλης και τη διάσημη πινακίδα του Χόλιγουντ.

Η λίστα με τα αστέρια των καλεσμένων περιελάμβανε τους Lizzo, Leonardo DiCaprio, Selena Gomez, Dwyane Wade και Gabrielle Union, Drake, Melissa McCarthy, Gordon Ramsay και Gayle King, μεταξύ πολλών άλλων.

Η τραγουδίστρια στην συναυλία της στο London Palladium πάλι ήταν σούπερ εντυπωσιακή - ήταν ντυμένη με ένα custom-made φόρεμα Louis Vuitton, το οποίο ήταν τέλειο για την περίσταση! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
6 / position1: 397 / position2: 653
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb