SKIN CARE

Τα 4 Korean προϊόντα που πρέπει να έχεις στο μπουντουάρ σου

Τα προϊόντα που πρέπει να αγοράσεις απο τα Korean Brands
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Τα 4 Korean προϊόντα που πρέπει να έχεις στο μπουντουάρ σου
@beautyofjoseon_official

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Korean Beauty δεν αποτελεί μόνο μεγάλο trend αυτήν την στιγμή, αλλά έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές των γυναικών σε όλον τον κόσμο.

Η ρουτίνα ομορφιάς των γυναικών απο την Κορέα, έχει υιοθετηθεί απο πολλές beauty lovers, που θέλουν να αφιερώνουν χρόνο στο self care. Τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην χώρα μας, είναι πολλά, και μπορείς να τα βρεις τόσο online, όσο και σε φυσικά καταστήματα. Δες εδώ μερικά Κορεάτικα Brands που μπορείς να βρεις στην Ελλάδα. 

Ωστόσο, 4 είναι σίγουρα τα προϊόντα που πρέπει να έχεις στο μπουντουάρ σου:

Serum

Τα serums των κορεάτικων brands είναι πλούσια σε συστατικά όπως το υαλουρονικό οξύ, η νιασιναμίδη, το πράσινο τσάι, το εκχύλισμα ρυζιού και άλλα φυσικά συστατικά. Θα βοηθήσουν το δέρμα σου να παραμείνει νεανικό όπως των γυναικών απο την Ασία.

Sheet Mask

Όταν σκεφτόμαστε Korean Beauty, μας έρχεται κατευθείαν στο μυαλό οι sheet masks. Best seller προϊόντα αποτελούν οι μάσκες ομορφιάς, που ενυδατώνουν την επιδερμίδα σε μόλις λίγα λεπτά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hanbang Skincare : BOJ (@beautyofjoseon_official)

Toner

Το toner είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιούν στην ρουτίνα τους. Συχνά περιέχει ΑΗΑ, που ανανεώνουν την επιδερμίδα και βελτιώνουν την υφή του δέρματος και την εμφάνιση των πόρων.

Κρέμα ματιών

Μια καλή κρέμα ματιών για την βελτίωση των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος είναι must προϊόν για τη ρουτίνα σου. To εκχύλισμα ginseng θα βοηθήσει σε αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb