ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Πως η έκλειψη της Σελήνης στον Ταύρο σε βοηθάει να αφήσεις πίσω το παρελθόν

Το βράδυ της 19η Νοεμβρίου συνέβη μια έκλειψη που σου άνοιξε την πόρτα στη νέα σου ζωή
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Πως η έκλειψη της Σελήνης στον Ταύρο σε βοηθάει να αφήσεις πίσω το παρελθόν
Φωτογραφία από τον χρήστη Alex Andrews στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είσαι έτοιμη για τις εκλείψεις που έρχονται ή όχι; Μπες σε αυτή την εποχή με ευγνωμοσύνη και προθυμία να προχωρήσεις. Υπάρχουν ένα βασικό γεγονός που συνέβη κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου και της σεληνιακής έκλειψης στον Ταύρο. Η Σελήνη, η οποία κυριαρχεί στη διαίσθησή και τα συναισθήματά σου, πέρασε από το σταθερό ζώδιο του Ταύρου και ήρθε αντίθετη με τον Ήλιο, που βρίσκεται στο σταθερό ζώδιο του Σκορπιού. Αυτές οι πλανητικές ευθυγραμμίσεις σου ζήτησαν να κάνεις έναν απολογισμό των πόρων και των δυνατοτήτων που έχεις δημιουργήσει. Μπορεί να είχες την τάση να κρατάς συγκεκριμένες εμπειρίες, ανθρώπους και αναμνήσεις που έχεις συσσωρεύσει με τα χρόνια, όμως ήρθε η ώρα να φήσεις πίσω το παρελθόν και να ξεκινήσεις τη νέα σου ζωή.

Μην ντρέπεσαι να απελευθερώσεις ό,τι πρέπει να φύγει, ειδικά επειδή πρόκειται για έκλειψη! Το σύμπαν θα σε βοηθήσει να αφήσεις πίσω σου ό,τι δεν προορίζεται πλέον να μείνει στην ζωή σου.

Παρόλο που έχεις συνηθίσει και νιώθεις άνετα με την τρέχουσα πραγματικότητα σου, η μεταβλητή ενέργεια από αυτήν την έκλειψη θα σε προκαλέσει να προχωρήσεις προς νέα δίκτυα και το άγνωστο. Κυριολεκτικά δεν χρειάζεται να επιβάλλεις τίποτα στον εαυτό σου όταν υπάρχουν εκλείψεις. Απλώς χαμογέλασε και πλησίασε το σύμπαν με ανοιχτό μυαλό και με μια αίσθηση θαύματος!

ΚΡΙΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο τρόπος με τον οποίο έχεις μάθει να εκφράζεσαι ως ενήλικας, καλείται να ανανεωθεί. Όχι ότι υπάρχει κάτι λάθος με εσένα - σοβαρά, δεν υπάρχει - απλώς αυτό που ήσουν πρέπει να απελευθερωθεί για να κάνει χώρο για το άτομο που γίνεσαι. Η εγκατάλειψη αντικειμένων και απαρχαιωμένων συστημάτων πεποιθήσεων θα σε βοηθήσει να προσαρμοστείς στην τρέχουσα πραγματικότητά σου. Θεώρησε το σαν μια ανακαίνιση ψυχής, στην οποία εσύ είσαι η διακοσμήτρια.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν αναζητάς βοήθεια από άλλους, γιατί σε αυτό το στάδιο της εξέλιξής σου, είσαι σε θέση να φροντίζεις τον εαυτό σου, μόνη σου. Φυσικά θα υπάρξουν άνθρωποι που νοιάζονται για εσένα και θέλουν να σε δουν να πετυχαίνεις, αλλά μπορεί να μην είναι τώρα η ώρα να δεχτείς τη βοήθειά τους. Πίστεψε μας, αν χρειάζεσαι πραγματικά την υποστήριξη, έχεις αγγέλους στη γωνία σου, αλλά τώρα είναι ο καιρός για να κάνεις μόνη σου κάποια μαγικά. Προσπάθησε να αποφύγεις τη λήψη συναισθηματικά παρορμητικών αποφάσεων.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ξέρεις ότι είσαι πανίσχυρη, σωστά; Δίδυμε, αυτή η Πανσέληνος σου δίνει την ευκαιρία να δεις το εσωτερικό σας φως, τη λάμψη που υπάρχει μέσα σου και που δεν χρειάζεται να επικυρωθεί από άλλους. Είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι είσαι άξια. Ακόμα κι αν οι άλλοι σε έχουν κάνει να αμφισβητήσεις τον εαυτό σου, στο τέλος της ημέρας, βγαίνεις από την κρίση πιο σίγουρη από ποτέ για εσένα. Απελευθέρωσε την ανάγκη να κρατάς τη ζωή σου όπως ήταν παλιά, ώστε να μπορείς να αρχίσεις να ζεις τη ζωή όπως είναι τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια φράση προς όλους τους σοφούς καρκίνους: Δεν χρειάζεται να γνωρίζεις τις απαντήσεις με πλήρη βεβαιότητα. Παρόλο που μπορεί να είναι δύσκολο να πετύχεις τους στόχους σου χωρίς συγκεκριμένες λύσεις ή χάρτες, απελευθέρωσε την ανάγκη να αποδείξεις το ποια είσαι στους άλλους. Σκοπός σου είναι να δημιουργήσεις από έναν τόπο εσωτερικής γνώσης. Κάνε ειρήνη με τη σιωπή και άφησε όσα θα δημιουργήσεις τις επόμενες εβδομάδες να μιλήσουν για εσένα.

ΛΕΩΝ

Τώρα που αρχίζεις να νιώθεις πιο χαλαρα στο σπίτι, η Πανσέληνος σου δίνει την έκρηξη της ενέργειας που χρειάζεσαι για να αρχίσεις να βάζεις τον εαυτό σου στο επίκεντρο. Άφησε τη ζωή να σε εμπνεύσει και να σε οδηγήσει στο επόμενο θέμα που σε ενδιαφέρει. Τα όνειρα και η δημιουργία οραμάτων με φίλους είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσεις ζωή στις φιλοδοξίες σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα κύμα συναισθηματικού ενδιαφέροντος κάνει τα γρανάζια στον εγκέφαλό σου να γυρίζουν! Εκμεταλλεύσου αυτόν το χρόνο γιατί θα σε βοηθήσει να προωθήσεις τα έργα σου. Είναι χαρακτηριστικό για εσένα το να είσαι ψύχραιμη και να έχεις υπολογίσει το πως θα παρουσίασεις τον εαυτό σου στον κόσμο. Αυτή η Πανσέληνος σε ενθαρρύνει να απελευθερώσεις την ανάγκη σου για αυτο-σαμποτάζ. Άφησε τον εαυτό σου να είναι υπέροχος και οι άλλοι δεν θα έχουν άλλη επιλογή από το να το εκτιμήσουν.

ΖΥΓΟΣ

Η έκλειψη της Πανσελήνου σου φέρνει μια πληθώρα μαθησιακών εμπειριών. Αυτή η στιγμή μπορεί να σου προκαλέσει σοκ, οδηγώντας σε σε προκλητικές εμπειρίες που θα μπορέσεις όμως να αντιμετωπίσεις. Διατήρησε ένα καθαρό μυαλό και μια ήρεμη προσέγγιση στη ζωή. Το να είσαι σε ευθυγράμμιση με το σύμπαν απαιτεί την προθυμία να μάθεις από τα λάθη σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα αστέρια ξέρουν ότι τίποτα δεν είναι σταθερό, επομένως δεν υπάρχει λόγος να εκφοβίζεις τον εαυτό σου για το λάθη του παρελθόντος. Οι σχέσεις προορίζονται να είναι ένα προσωρινό στοιχείο στη ζωή μας, γι' αυτό προσπάθησε να μην κλάψεις για σχέσεις που πάνε προς διάλυση. Είναι εντάξει να λήξουν τα πράγματα και το να αναμοχλεύεις συνεχώς τα γεγονότα δε θα σε βοηθήσει κάπου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η έκλειψη της Πανσελήνου θα σε βοηθήσει να αφήσεις το μυαλό σου ελεύθερο και να αρχίσεις να ζεις τη ζωή δυνατά. Για τον επόμενο χρόνο, έχεις σκοπό να ξεφύγεις από τις σκέψεις σου και να εστιάσεις στην υγεία και την ευεξία. Μπορεί να είναι εύκολο να γίνεις ειδικός σε ό,τι δεν πάει καλά, γι' αυτό φρόντισε να αφιερώνεις ακόμη περισσότερο χρόνο ευχαριστώντας το σύμπαν για τα καλά που σου έχει φέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρόμοια με τον Τοξότη, ήρθε η ώρα να βγεις από τις σκέψεις σου. Μπορείς να να ασχοληθείς με την επίτευξη των στόχων σου και να ξεφύγεις από τους περιορισμούς που εσύ έχεις ορίσει. Η ξεκούραση είναι απαραίτητο μέρος της διαδικασίας αυτής και αν δεν την ακολουθήσεις, η αποτυχία είναι αναπόφευκτη. Αυτή η έκλειψη σου απαλλάσσει προσωρινά από την ευθύνη, αφήνοντας σου χρόνο για παιχνίδι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αλλαγή του χώρου σου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απελευθερώσεις τη στάσιμη ενέργεια. Η Πανσέληνος σε ενθαρρύνει να απαλλαγείς από αντικείμενα που καταλαμβάνουν άσκοπα χώρο. Καθώς περνά ο καιρός, θα διαπιστώσεις ότι δε θα χάσεις αυτό που έφυγε και θα εκτιμήσεις αυτό που έχει πάρει τη θέση του. Σκέψου την ανακύκλωση ή την αναδημιουργία — υπάρχουν θησαυροί στα σκουπίδια σου.

ΙΧΘΥΣ

Καθώς η αρχή της εποχής των εκλείψεων ξεκινά με πολλαπλές ενέργειες στο παιχνίδι, θα πρέπει και εσύ να διαχειριστείς μια πληθώρα θεμάτων. Το σύμπαν σε οδηγεί έξω από τον κόσμο και πίσω στο σπίτι σου. Φρόντισε τον χώρο σου και πρόσεξε τι δονήσεις εκπέμπει. Ό,τι δεν είναι πλέον ευθυγραμμισμένο με το σπίτι σου, θα πρέπει να το αποχαιρετήσεις, με αγάπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
25 / position1: 959 / position2: 1357
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb