ENTERTAINMENT

Όταν οι celebrities πετούν εύστοχα καρφιά για πρώην τους

Πολύ πετυχημένα και εύστοχα, κάνουν το shade το σωστό, το πρόστυχo
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Όταν οι celebrities πετούν εύστοχα καρφιά για πρώην τους
Photo via People

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχου και οι διάσημοι τα εpωτικά τους δράματα και μιας και είναι άνθρωποι και αυτοί και πληγώνονται και πονάνε, πετάνε τα καρφάκια τους για τους πρώην και τις τοξικές τους σχέσεις. Από τη Rihanna και την Selena Gomez, μέχρι την Lana del Rey και την Britney Spears, αυτά ήταν τα καλύτερα καρφιά των celebrities για τους πρώην τους!

Rihanna για όλους τους πρώην της (2016)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Μια απλή φθινοπωρινή ημέρα του Οκτώβρη το 2016, η Rihanna αναφέρθηκε σε όλους τους πρώην της – τον Drake, τον Chris Brown, τον Matt Kemp, ακόμα και τον Leonardo DiCaprio ( οι φήμες τους ήθελαν ζευγάρι κάποτε) – και με ένα μόνο Instagram post, χωρίς καν να δείξει το πρόσωπό της, έκανε χαμό. Όπως έλεγε στην ανάρτηση αυτή: «Κανένας από τους πρώην (sic) μου δεν είναι παντρεμένος ή σε ευτυχισμένη σχέσεη, επομένως μάλλον δεν ήμουν εγώ το πρόβλημα, lol». Το post αυτό είχε λάβει σχεδόν 1 εκατομμύριο likes. Είναι η Rihanna η καλύτερη ή όχι;

Taylor Swift για Harry Styles (2013)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift)

Εκτός από το ότι έγραψε τραγούδια για τον Harry (I Knew You Were Trouble & Style), η Taylor πέταξε και τις μπηχτές της για τον πρώην φίλο της. Το 2013, η ίδια άνοιξε τα Grammy με το κομμάτι "We Are Never Ever Getting Back Together" (αυτό βέβαια, το είχε γράψει για τον Jake Gyllenhaal) με τον Harry να την παρακολουθεί από τη θέση του κοινού. Όταν επρόκειτο να μιλήσει, η Taylor χρησιμοποίησε μια βρετανική προφορά και τροποποίησε τους στίχους στο "I'm busy open the Grammys". Αργότερα τον ίδιο χρόνο, στην ομιλία της για το βραβείο για το καλύτερο γυναικείο βίντεο για το "I Knew You Were Trouble" στα VMA, η τραγουδίστρια ευχαρίστησε «το άτομο που ενέπνευσε αυτό το τραγούδι, που ξέρει ακριβώς ποιος είναι, γιατί τώρα πήρα ένα από αυτά. Ευχαριστώ εσύ τόσο πολύ!» (Αυτή είναι επίσης η ίδια τελετή όπου πιάστηκε να μουρμουρίζει «Σκάσε και στο διάολο».)

Joe Jonas για Gigi Hadid (2016)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη J O E J O N A S (@joejonas)

Μήνες αφότου διέγραψε μια φωτογραφία του #squad του ίδιου, με τον Zayn Malik και τον Kanye West  από την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού στο Instagram, ο Joe είπε για την πρώην του Gigi και τον φίλο της Zayn σε συνέντευξη του στην Daily Mirror: «Νομίζω ότι είναι ενδιαφέρον που προχώρησε τόσο γρήγορα, εννοώ ότι ήταν σίγουρα πολύ γρήγορα». Ωχ.

Selena Gomez για Justin Bieber (2016)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)

Με τα χρόνια, η Selena και ο Justin έχουν πετάξει μπηχτές ο ένας για τον άλλον περισσότερες φορές από όσες χώρισαν και τα βρήκαν ξανά. Τα πράγματα έφτασαν στο αποκορύφωμα τους το 2016, όταν ο Justin απείλησε να κλείσει τα social media, αφού οι θαυμαστές του επιτέθηκαν εναντίον του για μια φωτογραφία της Sofia Richi. Στη συνέχεια, η Selena σχολιάσε σχετικά με αυτό το γεγονός: «Αν δεν μπορείς να διαχειριστείς το μίσος, σταμάτα να δημοσιεύεις φωτογραφίες της κοπέλας σου lol», πριν δημοσιεύσει φωτογραφίες της με θαυμαστές στο Instagram. Σε απάντηση του, ο Justin έγραψε: «Είναι αστείο να βλέπεις ανθρώπους που με χρησιμοποίησαν για την προσοχή και εξακολουθούν να προσπαθούν να μου κουνήσουν το δάχτυλο με αυτό τον τρόπο. Πραγματικά λυπηρό. Μόνο αγάπη». Το συγκεκριμένο επεισόδιο έκλεισε με τη Selena να ζητά συγγνώμη στο Snapchat («Αυτό που είπα ήταν εγωιστικό και άσκοπο») και τον Justin να διαγράφει εντελώς το Instagram του. (Μην ανησυχείς, επέστρεψε λίγους μήνες αργότερα.)

Lana Del Rey για G-Eazy (2018)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LANA DEL REY PICTURES (@lanadelreypictures)

Ενώ είχε συναυλία στο Ντένβερ τον Ιανουάριο του 2018, η Lana έκανε μια μικρή αλλαγή στο κομμάτι της "White Mustang", ένα τραγούδι που πιστεύεται ότι ήταν για τον G-Eazy. (Φέρεται να χώρισαν το 2017 μετά από πέντε μήνες σχέσης). Προς ευχαρίστηση του πλήθους, η Lana άλλαξε τη γραμμή "Couldn't stop the way I was feeling the day your record droped" σε "Couldn't stop the way I was feeling the day his record downed" και πρόσθεσε, και «αυτό δεν ήταν καν τόσο καλό».

Britney Spears για Justin Timberlake (2011)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Μιλώντας στο Rolling Stone το 2011, η Britney έδωσε ένα σύντομο και γλυκό σχολιασμό για το μουσικό βίντεο του Justin "Cry Me a River", στο οποίο πρωταγωνιστούσε μια κοπέλα που μοιάζει στην τραγουδίστρια. «Πιστεύω ότι μοιάζει με μια απελπισμένη προσπάθεια. Αλλά αυτός ήταν όμως ένας πολύ καλός τρόπος για να πουλήσει τον δίσκο. Είναι έξυπνος. Έξυπνος τύπος.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb