Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Χαμός στο Πρωινό: Ξέσπασε καυγάς ανάμεσα σε Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά

Μία φράση της Φαίης Σκορδά ενόχλησε τον Γιώργο Λιάγκα και της τα έχωσε on air


Δημοσίευση ΝΟE 19, 2021

Χαμός στο Πρωινό: Ξέσπασε καυγάς ανάμεσα σε Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά

Χαμός έγινε στον αέρα της εκπομπής, «Το Πρωινό» ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα!

Στην εκπομπή μιλούσαν για τον Bradley Cooper, τη Lady Gaga και την Irina Shayk και ο παρουσιαστής έδειξε ότι του αρέσει το γνωστό μοντέλο σε σύγκριση με την τραγουδίστρια.

Τότε η Φαίη Σκορδά του είπε: «Γούστα είναι αυτά Γιώργο». Αυτή η φράση, ενόχλησε τον παρουσιαστή και της τα έχωσε on air.

Συγκεκριμένα είπε ο Γιώργος Λιάγκας: «Για το γούστο μου μίλησα. Συγγνώμη τώρα, να μην τρελαθούμε. Στο πλαίσιο του #metoo απαγορεύεται να πούμε ότι μας αρέσει μία γυναίκα, ενώ δεν μας αρέσει μια άλλη; Ε, τι «γούστα είναι αυτά;». Συγγνώμη τώρα, μιλάω για μένα. Θες να μιλήσεις εσύ για μένα εδώ; Να κάτσω εδώ και να μη λέω τίποτα»!

Και η Φαίη σε έντονο ύφος συνέχισε: «Έχει σχέση ποια σου αρέσει εσένα; Γιατί πίσω από αυτό υπονοείς ότι η Irina Shayk είναι μία ωραία γυναίκα, ενώ η άλλη είναι μία πιο εναλλακτική».

Και τότε έγινε μπουρλότο, ο Λιάγκας: «Μην αφαιρέσουμε το δικαίωμα να έχουν άποψη ότι μ’ αρέσει ο ολυμπιακός και όχι ο παναθηναϊκός. Τι πράγματα είναι αυτά; Μ’ αρέσει σαν γυναίκα περισσότερο η μία από την άλλη. Εσένα γιατί λες ότι σ’ αρέσει ο Τζέισον Στέιθαμ; Δικαίωμά σου! Σου είπα εγώ να μην το λες; Έλα Θεέ και Κύριε».

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb