ENTERTAINMENT

Θύελλα αντιδράσεων για το πάρτυ της Chrissy Teigen και του John Legend

Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Θύελλα αντιδράσεων για το πάρτυ της Chrissy Teigen και του John Legend

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έξαλλοι είναι οι χρήστες του διαδικτύου με τους Chrissy Teigen και John Legend μετά το πάρτι Squid Game που διοργάνωσαν στη βίλα τους στην Καλιφόρνια.

Η Chrissy Teigen δεν είναι άγνωστη στο να πυροδοτεί διαμάχες και τα τελευταία χρόνια φαίνεται να γίνεται πρωτοσέλιδο για όλους τους λάθος λόγους.

Το μοντέλο δεν ντρέπεται ποτέ να πει τη γνώμη της στα social media και δεν είχε πρόβλημα να τρολάρει τον Trump κατά τη διάρκεια των εκλογών και της προεδρίας του. Mάλιστα η Teigen δέχτηκε πυρά για διαδικτυακό εκφοβισμό στην Courtney Stodden.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen)

Το μοντέλο και ο σύζυγός της, John Legend, κάνουν τακτικά παρέα με άλλους celebrities, όπως οι Kardashians, και όπως μπορείτε να φανταστείτε, οι εκδηλώσεις που κάνουν δεν είναι παρά πολυτελείς. Στο πάρτι του ζευγαριού τον Νοέμβριο, το ζευγάρι διοργάνωσε ένα πάρτι με θέμα το "Squid Game". Η δημοφιλής εκπομπή του Netflix βασίζεται σε ανθρώπους που βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια, και θα έκαναν τα πάντα για να κερδίσουν χρήματα. Η βίλα τους απέκτησε για τις ανάγκες του πάρτι…μία σκάλα-λαβύρινθο, κουκέτες, αλλά και μεγάλους κουμπαράδες γεμάτους με μετρητά. Η ίδια μοιράστηκε στιγμιότυπα από το πάρτι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που περιείχε επίσης κοστούμια εμπνευσμένα από τη σειρά «Squid Game».

«Γιατί οι πλούσιοι πάντα χάνουν όλη την ουσία;» έγραψε ένας χρήστης. 

«Εν τω μεταξύ, οι άνθρωποι είναι εδώ έξω πνιγμένοι στα χρέη, χάνουν τα σπίτια τους και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πάνε στο γιατρό» έγραψε ένας άλλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 308 / position2: 3303
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb